Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lányoknak, akikkel eddigelé összejöttetek, hány százalékuk ragaszkodott a kotongumi (mint kényelmetlen fogamzásgátló eszköz) használatához?
Kényelmetlen fogamzásgátló eszköz....
Érett vagy, mint a zöld banán.
A spirál sokkal kényelmesebb, vagy a fogamzásgátló tabletta, ami tönkreba...za az ember hormonháztartását.
Gondolkozz, mielőtt beszélsz.
Egyeske! Az én álláspontom az, hogy MINDEN fogamzásgátló eszköz
kényelmetlen (ennélfogva kerülendő). Legalábbis a koton nekem szörnyen. Fullaszt. Soha nem volt még orgazmusom a viselése közben. (További kötözködés, köszönöm, nem érdekel!)
Nem ők ragaszkodtak hozzá hanem én! Még akkor is ha tabizik, majd a kapcsolat egy adott fázisában eldöntöm, hogy mennyire bízok meg a partnerben. Aki egyből gumi nélkül akarja - pláne alkalmiban - azzal én nem akarom gumi nélkül, mert azt jelenti mindenkivel a nélkül van.
Egyetlen kivétel: komoly kapcsolat ahol már jól ismerem a másikat, a személyiségét és van némi infóm az "előéletéről".
S igen, gumi nélkül tény hogy sokkal jobb, de ésszel él az ember. Nem éri meg a kockázat, hogy utána fogjam a fejem, idegeskedjek elkaptam-e valamit, vagy "összehozott-e" az ember olyan dolgot amit nem akart.
Ha számodra kényelmetlen minden fogamzásgátló eszköz, akkor csak fizesd az abortuszokat, vagy a tartásdíjat, esetleg járj nemibeteg gondozóba.
Gratulálok a sötétségedhez.
Üdv
Egyeske
Fullaszt...?
Legközelebb ne a fejedre húzd...
Én pl. nem ragaszkodom. Nekem nem szex a szex műanyagba csomagolva.
Viszont vagy csináltatunk előtte tesztet vagy figyelek arra, hogy olyannal legyek, akinek visszafogott a nemi élete, mondjuk mert előttem tartós kapcsolatban volt.
Nagyon egyetértek az utolsóval!
+ nekem 3 barátnőm tablettázott végig és egy spirálozott, ennek ellenére az utolsóval csak gumi volt, meg néha megszakítás
A jelenleginél nem ajánlott a hormonbevitel alapbetegségek miatt, szedhetne, de kockázatos és nem is akar. Egy évig tuti gumizni fogunk, utána meglátjuk, hogy váltunk-e valami hormonmentes spirálra vagy egyébre.
Nem fogom ráerőltetni a hormonos cuccokat, még ha nekem jobb lenne (megjegyzem ő is mondta, hogy sokkal jobb lenne gumi nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!