Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tini fiú odaadja magát egy idősebb férfinak, na nem azért mert élvezi, hanem mert így tudja csak kifejezni a tiszteletét, háláját, akkor ő nem számít melegnek ugye?
Kinek a fejéből pattant ki, hogy a fiatalabb fiúnak ki kell fejeznie a háláját, pláne ilyen módon? Hány évesek?
Nekem ez nagyon úgy hangzik mint ahogy a pedofilok kizsarolják a "beleegyezést" a nekik totálisan kiszolgáltatott áldozattól.
Akkor majd a szomszéd srácot megkérem, hajoljon már be, mert kétszer levittem a kutyáját, mikor nem ért rá.
Jaj, királyfi, de naiv vagy......erről már könyvet lehetne írni..
Pl címe lehetne : " Légvárak meleg levegőből...."
egy "idősebb" férfi
"odaadja magát egy idősebb férfinak, na nem azért mert élvezi, hanem mert így tudja csak kifejezni a tiszteletét, háláját"
El kellett olvasnom ezt a címet azért párszor, de nekem ez alapján olyan mintha "szolgáltatást" nyújtanál, ő is, meg te is kap valamit...
anonymousreview60
Mi ez az állandó +1 pontozásod a hozzászólásoknál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!