Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
55 éves vagyok fleségem van és 2 gyermekem.Transznemű vagyok és a férfiakhoz vonzódom.sajnos 19 évesen a mélyen vallásos családom belekényszerített egy házasságba, azóta is azzal a nővel vagyok akit nagyon szeretek emberként és a gyermekeim anyjaként. Szeretnék teljesen nemet váltani és rendes kapcsolatba kezdeni egy férfival.Nagyon utálom a családom amiért ezt tették velem mivel nem csak az enyém hanem a feleségem életét is tönkretették vele.hogy mondjam el neki? Azért majdnem negyven év házasság után ez nagyon nehéz, nem szeretném megbántani, sose csaltam meg.De végre szeretnék önmagam lenni és a saját életemet élni.2020. okt. 13. 01:03
11/14 anonim válasza:
#7:
Te azt hiszed más nem járt/jár hasonló vagy rosszabb helyzetben?
Azt hiszitek, hogy pontgyüjtögetés miatt vagyok itt? Letojom ha 100x mínuszoltok is, a véleményem még mindig ugyan az!
Nem fogom pontokért azt mondani amit hallani akarsz, és kétszínű sem vagyok!
Ha kemény volt sorry, ilyen az élet!
5-ös voltam.
12/14 anonim válasza:
Leülteted őket és elmondod nekik. Szerintme örülni fognak, hogy végre teszel magadért, így életed felén túl.
13/14 anonim válasza:
ok xD tényleg nem érdekelnek a pontok de azért csak elkezdtél magyarázkodni egy anonim oldalon xD
Nem érdekel más problémája itt a kérdező problémáján volt a hangsúly nem a tiéden.
Nem voltál kemény nyugi mert nem érdekel az önigazoltatási fröcsögésed. Nem itt kéne ezt kiélned mert itt egy igenis komoly problémáról van szó.
7-es voltam
14/14 anonim válasza:
En azt mondom h 1 eleted van es ha most nem akkor soha.. hajra legyel onzo es nezd vegre magad.. gondolom a gyerekek mar nagyok es felnottek.. en csak szurkolok... a mult az mar elmult de eld az eleted mostmar ugy ahogy te akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!