Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el ?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomnak most a hétvégén szeretném elmondani hogy meleg vagyok de nem tudom hogyan tudassam vele es a reakciójától is félek2020. júl. 8. 21:57
1/8 anonim válasza:
Hát én ilyeneket nem közölnek
Elmondjak az emberek.. Ha hiszed ha nem.
2/8 anonim válasza:
Ha tényleg barátod akkor megérti és elfogadja. Nem kell körmön fontolni. Megjegyzem, ha tényleg ismer a barátod akkor már amúgy is sejti. Ha meg nem sejti akkor nem igaz barátod. Szval, még várnék vele...
3/8 -remete- válasza:
Én elmondtam neki. Semmit nem változott a kapcsolatunk. Néha jól választ barátot az ember.
4/8 anonim válasza:
Én is elmondtam kb 1-2 hónapja, először az egyik legjobb barátomnak. Nagyon jól fogadta, habár róla tudtam is jól fogadja majd. A másik barátomtól tartottam, de a végére elmondtam, és szerintem nem is kell elmondanom h mekkora kő esett le szívemről. Ő is teljes mértékben elfogadott, és néha velük beszélem meg a pasis témákat szóval tökre király! Én csak annyit mondok ha készen állsz rá akkor mond el, ha tényleg számítasz neki akkor megérti, vagy talán kell neki egy kis idő. Szorítok! Ha úgy döntesz elmondod akkor kíváncsi vagyok a fejleményekre!
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok, hogy hogyan az rajtad függ. Én ajánlom h ha nem tudod milyen lesz a reakció akkor személyesen mond el. Ha nem tudod kimondani ( ahogy én is a 2 barátomnál) akkor írd le egy papírra és add oda neki. Vagy ne mond ki a szavat inkább mond azt h „nem a lányok tetszenek" vagy ha bi vagy akkor mond azt hogy „nem csak a lányok tetszenek nekem".
8/8 anonim válasza:
Ha már korábban sikerült megtudnod hogy hogyan áll a melegekhez és ha pozitívan áll, akkor nem lesz gond ha igaz barátod. Én elkövettem azt a hibát hogy előtte nem tapogattam ki a hozzáállását a melegekhez és elmondtam neki. Attól a naptól kezve lettem nyíltan meleg mert azonnal elmondta mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!