Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy mondjam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
55 éves vagyok fleségem van és 2 gyermekem.Transznemű vagyok és a férfiakhoz vonzódom.sajnos 19 évesen a mélyen vallásos családom belekényszerített egy házasságba, azóta is azzal a nővel vagyok akit nagyon szeretek emberként és a gyermekeim anyjaként. Szeretnék teljesen nemet váltani és rendes kapcsolatba kezdeni egy férfival.Nagyon utálom a családom amiért ezt tették velem mivel nem csak az enyém hanem a feleségem életét is tönkretették vele.hogy mondjam el neki? Azért majdnem negyven év házasság után ez nagyon nehéz, nem szeretném megbántani, sose csaltam meg.De végre szeretnék önmagam lenni és a saját életemet élni.

2020. okt. 13. 01:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%

Jokor jut eszedbe...

En amugy az ilyet sosem ertettem, mi az hogy belekenyszeritettek? Fegyvert tartottak a fejedhez? Nekem tobb csajom is akart gyereket tolem, hat en szepen mindnek megmondtam hogy nem lesz.

Szerintem mostmar igy jartal.

2020. okt. 13. 01:08
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Erre nincs megoldás :( keress fel elöbb egy pszichologust aki esetleg ad tanácso vagy a transzoknak ha van szervezet azt...
2020. okt. 13. 01:19
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Ez valami szappanopera szintu drámába beillene, bár az is érdekes hogy ezzel miért kellett ennyit várni?
2020. okt. 13. 02:11
 4/14 anonymousreview60 ***** válasza:
82%
Keress fel egy LMBT+ szervezetet! Ők tudnak tanáccsal szolgálni.
2020. okt. 13. 06:09
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem akarlak bántani, de...

1. Mi az, hogy a szülők?...

Már ne is haragudj, de a te korodban is 16 éves kortól ott hagyhattad volna a szülői házat.

Mindenki a saját sorsa kovácsa!

Aki az egészbe belekényszerített az te magad vagy, és maximum az anyagiasságod, mert függetlenként kizárt, hogy házasságba vagy bármibe bele lehetett volna kényszeríteni!

2. Házasság után, miután külön éltetek, hol a pokolban volt az ez a tudatosságod?

Hol voltál eddig?

Mindenkit becsaptál magad körül, a legszebb az, hogy te ittad meg ennek az egésznek a levét!

(Nekem ne gyere semmilyen dumával, mélyen szegény családból származom, 15 éves korom óta keményen dolgozom, a döntéseimet magam hozom meg, és vállalom értük a felelősséget is!

Elértem azokat a dolgokat amiket szeretnék, 43 évesen házam van, autóm, családom, és szerencsére a gyermekeimnek is tudtam biztosítani olyan jövőt, hogy legalább az alap dolgokért ne kelljen megküzdeniük!

Szóval 55 évesen gratulálok a romokban lévő életedhez, és ahhoz is, hogy ennyi idő után másét is pokollá kívánod tenni!

2020. okt. 13. 06:36
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező, úgy tűnik, ezen az oldalon kapsz hideget-meleget, de lényeg, hogy a szemükben mindenért te leszel a hibás. Ne hibáztasd magad. Én tudom, milyen az, ha az ember családjától érzelmi zsarolások sorát kapja, ha önmaga akar lenni (és nem csak a nemi identitásával kapcsolatban), míg a végén már azt sem tudja, hogy kicsoda is valójában és inkább éli azt az életet, amit mások szántak neki, csak hagyják már békén. Engem érdekel az élettörténeted részletesebben is, ha szívesen megosztanád velem, írj privátban.
2020. okt. 13. 07:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 6os kivételével egyik válasszal se törődj mert mind olyan OKOS, hogy ehhez a szinthez mi gyenge halandók nem érhetünk fel. Úgy írnak általában választ hogy semmit sem tudnak. De nem baj biztos sokan a frusztráltságukat itt vezetik le. Azért írnak olyan hangsúlyban mintha a s*ggükből rántottak volna ki.

Szerintem is a legjobb ha felkeresel egy pszichológust és egy LMTQ szervezetet.

2020. okt. 13. 07:40
 8/14 anonymousreview60 ***** válasza:
94%

Anna Grodska 56 évesen fejezte be a nemváltást: [link]

Nem reménytelen, de nehéz út vár rád.

2020. okt. 13. 08:08
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

Azt átgondoltad már, hogy ennyi idősen milyen esélyeid lesznek a párkapcsolatra, az emberi kapcsolatokra ha megteszed? Nehogy aztán idős korodra egyedül maradj. Mert akkor sokra mész az önmegvalósítással.

Elhiszem, hogy így nem érzed magad önmagadnak, és egyáltalán nem tudom átérezni milyen érzés lehet, de lassan jön az életednek a magányosabb, utolsó, szakasza. Mikor nyugdíjas az ember, és sokszor már csak a párja teszi ki a társaságát. A lelki, majd később a testi segítségét.

2020. okt. 13. 08:42
 10/14 anonymousreview60 ***** válasza:
89%
3-6 hónapja volt az Indexen, hogy egy usai, 80+-os férfi (2 gyermek apja) így a felesége halála után meg akart keresni azt a férfit, akibe 20-30 évesen szerelmes volt, de akivel elsodródtak. Thát ekkor coming-outolt. Igaz, ő nem transz.
2020. okt. 13. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!