Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van ilyen helyzetben? Többi lent!
Igazából beszelgetnèk a dologról. Házas vagyok, szeretem a feleségem, jó a szex. De voltam már fiúval, még előtte. Két barátommal, 10 éve. Mostanaban újra gondoltam ilyesmire.
Nem akarom megcsalni a felesegem, de megvadulok egy kalandért... Veletek is van/volt ilyen?
irjatok kérlek. kérlek.
Nem szép dolog megcsalni a feleséged akár nővel, akár férfival teszed.
Ennyi erővel a feleséged meg egy lóval feküdhetne le mert neki éppen úgy tetszik.
Teljesen hasonló a helyzetem. Nős vagyok, kb. 8 éve nem voltam fiúval. Szeretem a párom, de elfolytani nem tudom. Vágyom rá, ugyanakkor futó kalandot nem keresek. Értelmes barát jó lenne, de erre kevés a lehetőség. Igen, tipikus bisex vagyok, szeretem a puncit is. Sajnos olyan lény nem létezik, aki rendelkezik farokkal és puncival is, ezért a vágyódás folyamatos.
45f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!