Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjátok hogy a szátokba élvezzenek? Mitől függ?
Figyelt kérdés
Én csak oda szeretek élvezni így mindig rákérdezek. Engem zavar ha a végén verik mert a legjobb résznél kiesik a ritmusból. Ahogy azt se szeretem ha leáll mikor élvezek el. Amíg nem szólok csinálja. Ezt szoktam is mondani. Van aki szerint ez gáz. Szerintem meg ha szólok előre akkor nem. Szerinted?2020. okt. 8. 17:31
1/17 anonim válasza:
Jobb ha előre szólsz, hiszen a cél hogy neked a legjobb legyen. Én szeretem ha a számba kapom, sőt ez a legjobb.
2/17 anonim válasza:
Alkalminal kizart. Kapcsolatban termeszetes. 27f
5/17 anonim válasza:
Az én barátnőm azt mondta soha nem engedte senkinek, de nekem igen.
6/17 anonim válasza:
Én engedem hogy a számba menjen el a partner.
De megválogatom a partnerem, csakis szálkás, igényes, helyes fiatal fiúk jönnek be.
19 meleg
7/17 anonim válasza:
Én is szeretem, ha a számba spriccelnek
8/17 Lacás1976 válasza:
Párom a számba élvez mindig meg én is az övébe ez alap. Van pár barátunk akikkel néha összjövünk ők mindig a számba élvezhetnek. Akit nem ismerek annak nem engedem.
44éves meleg férfi vagyok
9/17 anonim válasza:
Szerintem csak így élvezném az orált, ha szájba kapom végül.
10/17 anonim válasza:
Tartós kapcsolatban igen, csak nehéz találni partnert. Felizgat a gondolat is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!