Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányig számoltad a szexpartnereid számát?
Én egy barátom javaslatára írom. Ő mesélte, hogy írja és meglepte az eredmény. Szerinte az emberek azt gondolják ők nem "könnyűvérüek" és aztán meglepődsz hogy 1 év alatt hányszor hány sráccal.
És én is gondoltam évi 10 kb. Erre 22 volt az év végén a szám. Teszem hozzá ez a partnerek és nem az alkalmak száma. És beírtam mindenkit abban az évben. Tehát mondjuk a régebbi szexhaver is újnak számított. De ha belegondolok a nyáron heti 1 srác simán volt. Azaz csak nyáron kapásból 12 ember. A maradék 10 eloszlott 9 hónapra. Pedig kiesettt vagy 2 hónap a műtétem miatt. Meg volt akivel komolynak tűnt. Szóval értitek. Érdemes írni na. Erre akartam kilyukadni.
Aztaa!!!
És még én éreztem magam sz*rul, hogy nem tudom, a 14 év szexuálisan aktív éveim alatt 8-nál, vagy 11-nél tartok-e. XD
31N
Sosem számoltam sajnos pedig kíváncsi lennék, volt olyan hetem is mikor 2 srác is volt. Havonta 5 srác megszokott lenni általában. De nem mind szex nagyobb része csak hogy leszopom.
18f passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!