Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak között könnyebb szexpartnert találni?
Ezerszer! Én biszex srác vagyok és ég és föld a különbség! Ha egy fiút akarok a farkamra, akkor csak felmegyek partnerkereső oldalra és nagyon sokszor aznap találok számomra vonzó srácot, de nagyon max 2 nap után mindig. Persze nyilván kb magaddal egy szintűt akarj, szóval csúnya arcúként nem lesz jóképű pasi, vagy kövérként nehezen fogsz vékonyat találni. Én helyes vagyok és átlagos (enyhén vékonyabb) alkatú és ugye így van hamar találat mindig.
Na most ha csajt akarok, akkor Tinderen még egy kis szexet összehozni is sokszor minimum hetekben, de inkább 1-2 hónapban mérhető. Párkapcsolatról inkább ne is beszéljünk...
Igen, a mesében. Rajtam van egy kis felesleg, így lényegében nekem esélytelen. A fiúk válogatósabbak, mint a lányok sokkal. Elég sok jó csaj van átlagos vagy attól gyengébb sráccal, na a fiúknál ilyen nincs. Mindenki modellel akár járni, de még csak kezdő dolgok kipróbálásához modell külsőt várnak el.
Igen, lényegében ezzel jellemezted is a melegek és biszexek 99%-át, mert a többség teljesen felszínes, s le is írtad az általánosan elmondható jellemzést róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!