Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak között könnyebb szexpartnert találni?
Figyelt kérdés
Heteró vagyok viszont kíváncsi vagyok arra hogy ha mondjuk meleg lennék akkor könnyebb lenne férfit találni mint nőt? Ugye minket férfiakat inkább az ösztönök hajtanak, szóval gondolom nem kell szeretnie a másikhoz hogy felizguljon.2020. aug. 3. 00:34
11/15 anonim válasza:
De jó, hogy kitörölgetik a válaszokat, és totál összevissza vannak a számok... A 8-as ír a 9esnek stb...
12/15 anonim válasza:
Ide meg főként a kamusok írnak, hogy naponta száz partnert is találnak. De te is kipróbálhatod, hogy regisztrálsz egy olyan oldalra, majd mennyi választ kapsz, a randira meg egyáltalán elmegy-e bárki is?!
13/15 anonim válasza:
Ez egy együtt érző kacaj volt részemről.
14/15 anonim válasza:
#12 Azért ez túlzás, ha jól nézel ki, nagyon max. egy óra találni vkit, aki neked is tetszik :D (és el is jön.)
15/15 anonim válasza:
12. Én Szegeden élek, magas, helyes arcú, átlagos-vékony alkatú vagyok. A rómeón tényleg tudok max 2 nap alatt partnert találni (ahol a találkozó újabb max 2 nap). Nem tudom mi ebben olyan hihetetlen vagy kamu számodra. Igen, velem is előfordult hogy eltűnt a másik, de adok egy tippet: Egyszerre több emberrel is lehet ismerkedni és úgy biztos lesz aki tényleg komolyan is gondolja a találkozást.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!