Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás után lenyelitek a ge#it ami a szátokba megy vagy kiköpitek?
Figyelt kérdés
Vagy mi az elfogadott? Gáz ha kiköpöm?2020. okt. 3. 19:53
11/21 anonim válasza:
Én személy szerint nyelem, mint kacsa a nokedlit.
De nem gáz, ha Te kiköpöd, van olyan, aki nem szereti.
14/21 anonim válasza:
Mindig lenyelem, bár én jobban szeretem, ha a popsimba élvez a párom...
16/21 anonim válasza:
Én mindig lenyelem, úgy gondolom ez minimum ha már egyszer a számba élvezett, akkor megtisztelem azzal hogy lenyelem. Meg én szeretem is.
Én is elvárom hogy lenyelje ha valaki leszop, az úgy teljes.
Ha nem nyelné le olyan érzésem lenne mintha nem kívánna engem a partnerem. Ugyanez fordítva is.
De nyilván van aki nem szereti, az meg beszélje meg előre hogy hova kéri.
19F
17/21 anonim válasza:
Általában nyelem, de nem gáz kiköpni sem
20/21 anonim válasza:
azért az aktív részére, nekem legalábbis kiábrándtó mikor elélvezés után a szopó nekiáll köpködni a ge#cit....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!