Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a lábát nem mozdította el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lábát nem mozdította el akkor lehet hogy meleg? Böv. Lent....

Figyelt kérdés

Már régóta gyanítom illetve feltételezem (megérzésből is) hogy az ismerősöm meleg.

Én heteroszexuális vagyok, lányokhoz vonzódom.

De ma leteszteltem valamit a buszon kiváncsiságból.

Mellé ültem és direkt a lábamat az ő lábához értettem (térdkalács) és meglepetésemre nem vette el onnan a lábát. Pedig látta hogy hozzáért az én lábam az ő lábához. Utána elvettem onnan, de nem feltünősködve.

Volt olyan is amikor mondtam hogy ,,Látod hogy megbámulnak az emberek engem, biztosan tetszem nekik"

Erre a válasza az volt hogy ,,ja jól nézel ki" (mosolygás és tetőtől talpig stírőlt) olyan nem férfi mosoly volt, hanem női. Közbe az egyik csipőjére tette a kezét és rágta a körmét.

Valaki??

2020. szept. 15. 02:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha tényleg meleg a haverod akkor pontosan tudja azt is hogy te meg nem és csak szórakozni akarsz vele. Nem fogja az orrodra kötni, de hagyja hogy vergődj. Egyébként meg nincs benned némi látens b.zulás hogy ennyire kíváncsi vagy rá ki meleg és ki nem? 😂
2020. szept. 15. 09:22
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha tényleg (!) hetero vagy, akkor minek érdekel, hogy meleg-e?!!!
2020. szept. 15. 09:34
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan. Ez semmit nem jelent. Az új csodás buszokon a 4 fős helyen mindig összeér a lábunk emberekkel ettől még sajna nem melegek. Nem biztos még a dolog.
2020. szept. 15. 10:18
 14/22 A kérdező kommentje:

,,Mondjuk nézd meg a viselkedését."

Mit nézek a rajta???

Egyébként a többieknek: Nem vagyok homokos, csak gyanítom hogy az ismerősöm az. Miért lennék meleg?

A gondolattól is irtózom, csupán leteszteltem valamit. Ettől miért lennék homokos?

Eléggé baj van az agyba, nagy baj...

De nem vitatkozok senkivel, mert provokáció az egész.

2020. szept. 15. 12:22
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Hűha, van baj veled, nem is kicsi! :D
2020. szept. 15. 12:36
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
És még te vagy felháborodva kérdező? Kész vicc vagy. :D
2020. szept. 15. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:
92%
Mi közöd hozzá ha az ? Ha nem tudod így elfogadni akkor minek lógsz vele ? Elárulom neked , ha annyira megbízna benned lehet elmondta volna már . Sőt ha igazi barátod akkor el is fogja mondani . De tesztelgetni meg ilyen hülyeségeket csinálni felesleges . Hagyd rá és éreztesd vele hogy nem ítéled el ha esetleg az . Apró megjegyzésekkel a tudtára tudod majd adni . Semmivel se vagy jobb ezekkel a tesztekkel mint a kapuban leskelődő falusi öreg asszonyok
2020. szept. 15. 14:01
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, veled komoly bajok vannak.
2020. szept. 16. 19:24
 19/22 A kérdező kommentje:
Miért?
2020. szept. 16. 23:10
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
Magadtól is rájöhettél volna, de ahhoz is kevés vagy, úgy látszik.
2020. szept. 17. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!