Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lábát nem mozdította el akkor lehet hogy meleg? Böv. Lent....
Már régóta gyanítom illetve feltételezem (megérzésből is) hogy az ismerősöm meleg.
Én heteroszexuális vagyok, lányokhoz vonzódom.
De ma leteszteltem valamit a buszon kiváncsiságból.
Mellé ültem és direkt a lábamat az ő lábához értettem (térdkalács) és meglepetésemre nem vette el onnan a lábát. Pedig látta hogy hozzáért az én lábam az ő lábához. Utána elvettem onnan, de nem feltünősködve.
Volt olyan is amikor mondtam hogy ,,Látod hogy megbámulnak az emberek engem, biztosan tetszem nekik"
Erre a válasza az volt hogy ,,ja jól nézel ki" (mosolygás és tetőtől talpig stírőlt) olyan nem férfi mosoly volt, hanem női. Közbe az egyik csipőjére tette a kezét és rágta a körmét.
Valaki??
Azt meg nem probálom. :DD
18F
Nekem ennyi
Teszt bőven elég volt.
Ezek alapján érdekelneg
Mivel a buszon egymás mellett ültetek, ahol azért lássuk be nem szokott sok hely lenni, nem feltétlenül gondolom bármilyen szinten is megalapozottnak, hogy nem húzta el a lábát. Valószínűleg megtámasztotta az övét és ennyi. Meleg vagyok, de hetero haverjaim vannak. Nekem is volt hogy odaért a lábam a buszon hozzájuk, sőt a buszon a hátsó sorban a felkarunk is. Egyik sem húzódott el. Most akkor ők is mind melegek? Dehogy azok. Egy szűk helyen összeérő lábból ne indulj már ki.
Mondjuk nézd meg a viselkedését. Nézd meg az ismerőseit Facebookon, hátha van közte más meleg is. Ha fent vagy társkeresőkön, akkor keress rá az ő paramétereire. Beszélj vele a melegségről. Ő tudja hogy te meleg vagy?
Itt a legnagyobb homokos te vagy.
Fa sz tesztelgetne ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!