Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a lábát nem mozdította el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lábát nem mozdította el akkor lehet hogy meleg? Böv. Lent....

Figyelt kérdés

Már régóta gyanítom illetve feltételezem (megérzésből is) hogy az ismerősöm meleg.

Én heteroszexuális vagyok, lányokhoz vonzódom.

De ma leteszteltem valamit a buszon kiváncsiságból.

Mellé ültem és direkt a lábamat az ő lábához értettem (térdkalács) és meglepetésemre nem vette el onnan a lábát. Pedig látta hogy hozzáért az én lábam az ő lábához. Utána elvettem onnan, de nem feltünősködve.

Volt olyan is amikor mondtam hogy ,,Látod hogy megbámulnak az emberek engem, biztosan tetszem nekik"

Erre a válasza az volt hogy ,,ja jól nézel ki" (mosolygás és tetőtől talpig stírőlt) olyan nem férfi mosoly volt, hanem női. Közbe az egyik csipőjére tette a kezét és rágta a körmét.

Valaki??

2020. szept. 15. 02:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Van esély rá de ha biztosra akarsz menni akkor a buszon " véletlenül " simogasd fégig a comjat pl. Mikor le hajolsz és bekötöd a cipőd és vissza ülve végig simitod a combját ha akkor se lesz semmi ellenállas vagy még mosolyog is akkor már tuti meleg 😊
2020. szept. 15. 02:51
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi jöhetnek még a válaszok.
2020. szept. 15. 02:59
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
#1 vagyok ! Próbáld ki majd várom a választ hogy hogy reagált a comb simire 😅
2020. szept. 15. 03:03
 4/22 A kérdező kommentje:

Azt meg nem probálom. :DD

18F

2020. szept. 15. 03:09
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
#1 miért nem ?? Semmi veszteni valod nincs hogy a kezed pont ott csúszik fel amikor fel emelkedsz ....
2020. szept. 15. 03:16
 6/22 A kérdező kommentje:

Nekem ennyi

Teszt bőven elég volt.

Ezek alapján érdekelneg

2020. szept. 15. 03:26
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Hat lehet hogy nem ennyi meg edes keves ahoz hogy meleg legyen
2020. szept. 15. 05:29
 8/22 anonim ***** válasza:
91%

Mivel a buszon egymás mellett ültetek, ahol azért lássuk be nem szokott sok hely lenni, nem feltétlenül gondolom bármilyen szinten is megalapozottnak, hogy nem húzta el a lábát. Valószínűleg megtámasztotta az övét és ennyi. Meleg vagyok, de hetero haverjaim vannak. Nekem is volt hogy odaért a lábam a buszon hozzájuk, sőt a buszon a hátsó sorban a felkarunk is. Egyik sem húzódott el. Most akkor ők is mind melegek? Dehogy azok. Egy szűk helyen összeérő lábból ne indulj már ki.

Mondjuk nézd meg a viselkedését. Nézd meg az ismerőseit Facebookon, hátha van közte más meleg is. Ha fent vagy társkeresőkön, akkor keress rá az ő paramétereire. Beszélj vele a melegségről. Ő tudja hogy te meleg vagy?

2020. szept. 15. 06:26
 9/22 anonim ***** válasza:
87%

Itt a legnagyobb homokos te vagy.

Fa sz tesztelgetne ilyet.

2020. szept. 15. 06:28
 10/22 anonim ***** válasza:
86%
Igen mert ha véletlen összeér a lábad vagy a kezed az ismerősöddel akkor egyböl elrántod hogy fhuj gec korona 😂😂
2020. szept. 15. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!