Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy régen vonzódtam a lányokhoz, és mégis meleg lettem?
2es
Te homofob vagy?
19éves koromban a lányok többsége engem akart, nagyon boldog lettem volna ha tudtam volna velük mit kezdeni.
Párom ugyanez.
Egy meleg srác általában sokkal helyesebb heteró társaiknál.
És nagyobb sikere is volna a csajoknál.
3. Nem a 2-es vagyok, de ez nem normális, hogy mindenkit lehomofóbozol, akinek a tiédtől eltérő véleménye van.
Én helyes biszex srác vagyok, de nekem is sokkal könnyebb pasizni, mint csajozni. Arcra, magasságra, alkatra jól nézek ki és szoktam is tetszeni lányoknak, viszont csendesebb, visszafogottabb vagyok. Nem vagyok az a nagydumás, laza, magabiztos, vicceskedős srác. Pasizni csak annyi, hogy felmegyek pl romeóra és 2-3 nap alatt találok egy szintén helyes srácot. Csajozni ehhez képest sokkal nehezebb. Hiába tetszem viszonylag sok csajnak, ha nem merek kezdeményezni, vagy nem tudom a legelején mit mondják ha odamennék beszélgetni. Egy csajnak még ezer módon el kell adnod magad, mielőtt szétnyitná neked a lábát, jó dumával, önbizalommal, stb-stb. Ahhoz hogy egy srác bepucsítson nem kell semmi, csak hogy megbeszélitek hol, mikor találkozzatok. Ezért könnyebb pasizni, mint csajozni, mert kb tényleg semmit nem kell tenni érte.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!