Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy régen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy régen vonzódtam a lányokhoz, és mégis meleg lettem?

Figyelt kérdés
Amikor kibontakozott a szexualitásom, akkor csak a lányok vonzottak, aztán volt egy biszex korszak, végül rájöttem, hogy azt hiszem, meleg vagyok. Mostanában is van, hogy megnézek egy lányt, de akkor ha belegondolok, nem tudnék vele szerelmi kapcsolatot elképzelni, sem azt, hogy érzelmesen szexelek vele. Olyan, mintha a pszichém annyira félne a homoszexualitástól, hogy néha próbál eltéríteni. Létezik ilyen? 19 éves vagyok és fiú.
2020. szept. 14. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Kinsey skála a "melegebb" oldalon vagy, jobban izgat a saját nemed. Hogy nálad miért alakult ki annak ezer oka van, ezt két mondattal nem lehet megmondani.
2020. szept. 14. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
Lehetnek lelki, biológiai és praktikus okai is. Egy 19 éves srácot ritkán ér elutasítás a manusok között, a lányok között viszont ez már kétséges. Belegondolsz, hogy milyen lenne ezzel a csajjal, majd rájössz, hogy sok energiát kéne belerakni, hogy megszerezd, és még akkor is lehet, hogy hamar lepattint, hát sokkal egyszerűbb összefeküdni a egy sráccal! Ha növelni sikerülne az önbizalmad, vagy a kudarc tűrő képességed, rögtön másképp látnád a csajokat is!
2020. szept. 14. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

2es

Te homofob vagy?

19éves koromban a lányok többsége engem akart, nagyon boldog lettem volna ha tudtam volna velük mit kezdeni.

Párom ugyanez.

Egy meleg srác általában sokkal helyesebb heteró társaiknál.

És nagyobb sikere is volna a csajoknál.

2020. szept. 14. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mostanra indultak be a hormonok teljes mértékben, most kezd benőni a fejed lágya.
2020. szept. 14. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

3. Nem a 2-es vagyok, de ez nem normális, hogy mindenkit lehomofóbozol, akinek a tiédtől eltérő véleménye van.

Én helyes biszex srác vagyok, de nekem is sokkal könnyebb pasizni, mint csajozni. Arcra, magasságra, alkatra jól nézek ki és szoktam is tetszeni lányoknak, viszont csendesebb, visszafogottabb vagyok. Nem vagyok az a nagydumás, laza, magabiztos, vicceskedős srác. Pasizni csak annyi, hogy felmegyek pl romeóra és 2-3 nap alatt találok egy szintén helyes srácot. Csajozni ehhez képest sokkal nehezebb. Hiába tetszem viszonylag sok csajnak, ha nem merek kezdeményezni, vagy nem tudom a legelején mit mondják ha odamennék beszélgetni. Egy csajnak még ezer módon el kell adnod magad, mielőtt szétnyitná neked a lábát, jó dumával, önbizalommal, stb-stb. Ahhoz hogy egy srác bepucsítson nem kell semmi, csak hogy megbeszélitek hol, mikor találkozzatok. Ezért könnyebb pasizni, mint csajozni, mert kb tényleg semmit nem kell tenni érte.

23/F

2020. szept. 14. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:
30%
Mert a szexualitás változhat, nem determinált. Lehet biből meleg, heteroból bi, fordítva. Nagyon erős propaganda folyik amellett, hogy a szexualitás veleszületett, de nem így van. Igen, heteroból is lehet bi vagy meleg, de fordítva is.
2020. szept. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!