Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek (férfiak) honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek (férfiak) honnan szokták tudni egymásról, hogy a kiszemelt is az?

Figyelt kérdés

Amikor nincsenek egyértelmű manírok,affektálások persze.

Csak barátkozik és nyomul,ahogyan egy lánynak udvarol egy hetero,de nem mondja ki h tetszik neki?

Vagy ezt meg szokták érezni egymásról? Pillantások, méregetések stb?

2020. szept. 15. 00:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Sehogy

Esetleg ha jóban vannak egy ideje akkor az egyik meg szokta kerdezni

Tolem is megkerdezte egy munkatarsam

2020. szept. 15. 00:58
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Azért az a bizonyos "kémia" kisugárzás meg szokott lenni.

Egyébként én ugyanúgy flörtölök, mint mások, heterók, akárkik.

Ha bejön, akkor rendben vagyunk. Ha elszalad az illetö, vagy beszól, akkor pechem van.

2020. szept. 15. 01:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ez engem is érdekelne
2020. szept. 15. 02:50
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
bejelez a gaydar
2020. szept. 15. 05:25
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Jah csak akkor mi van ha nekem a heteros srácok jönnek be esély sincs radarozni meg ez nem Pest hogy mindenki lesz*ja hogy azonos nemuek nyomulnak ra. En uveges semleges tekintettel szoktam masokat megnezni es szerintem a tobbség igenis hetero, ellenben az itt kommentelok allaspontjaval meseivel.
2020. szept. 15. 07:45
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Gayradar - belenézel a szemébe és azonnal tudni fogod, szinte zsigerből megérzed.

#5-ös egy kőhetero Bp-n SEM akarja hogy egy másik pasi rámozduljon.

2020. szept. 15. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Meleg vagyok és nincs gaydarom. 🧐 Mondjuk nincs is a közelemben meleg. Így nehéz elsajátítani a felismerést.
2020. szept. 15. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Sokmindenből meglehet mondani. Leginkább, ha valaki bámul, de sokáig. Végig stíröl tetőtöl talpig stb. Sokat vannak lányok társaságában, esetleg kerülik fiú társaságot. De a legkönnyebb a tekintetből megállapítani. Általában lágy a melegek tekintete, Nekem eddig mindig bejöttek az érzéseim, még azoknál is, akiknél a legkevésbé gondoltam. :)
2020. szept. 15. 16:13
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Bár lehet azért is, mert csak hetero fiú társaságom volt és van is. Könnyen tudok így összehasonlítani embereket.
2020. szept. 15. 16:16
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
8-as! Miért kerülné a fiúk társaságát?
2020. szept. 15. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!