Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek (férfiak) honnan szokták tudni egymásról, hogy a kiszemelt is az?
Figyelt kérdés
Amikor nincsenek egyértelmű manírok,affektálások persze.
Csak barátkozik és nyomul,ahogyan egy lánynak udvarol egy hetero,de nem mondja ki h tetszik neki?
Vagy ezt meg szokták érezni egymásról? Pillantások, méregetések stb?
2020. szept. 15. 00:33
1/11 anonim válasza:
Sehogy
Esetleg ha jóban vannak egy ideje akkor az egyik meg szokta kerdezni
Tolem is megkerdezte egy munkatarsam
2/11 anonim válasza:
Azért az a bizonyos "kémia" kisugárzás meg szokott lenni.
Egyébként én ugyanúgy flörtölök, mint mások, heterók, akárkik.
Ha bejön, akkor rendben vagyunk. Ha elszalad az illetö, vagy beszól, akkor pechem van.
5/11 anonim válasza:
Jah csak akkor mi van ha nekem a heteros srácok jönnek be esély sincs radarozni meg ez nem Pest hogy mindenki lesz*ja hogy azonos nemuek nyomulnak ra. En uveges semleges tekintettel szoktam masokat megnezni es szerintem a tobbség igenis hetero, ellenben az itt kommentelok allaspontjaval meseivel.
6/11 anonim válasza:
Gayradar - belenézel a szemébe és azonnal tudni fogod, szinte zsigerből megérzed.
#5-ös egy kőhetero Bp-n SEM akarja hogy egy másik pasi rámozduljon.
7/11 anonim válasza:
Meleg vagyok és nincs gaydarom. 🧐 Mondjuk nincs is a közelemben meleg. Így nehéz elsajátítani a felismerést.
8/11 anonim válasza:
Sokmindenből meglehet mondani. Leginkább, ha valaki bámul, de sokáig. Végig stíröl tetőtöl talpig stb. Sokat vannak lányok társaságában, esetleg kerülik fiú társaságot. De a legkönnyebb a tekintetből megállapítani. Általában lágy a melegek tekintete, Nekem eddig mindig bejöttek az érzéseim, még azoknál is, akiknél a legkevésbé gondoltam. :)
9/11 anonim válasza:
Bár lehet azért is, mert csak hetero fiú társaságom volt és van is. Könnyen tudok így összehasonlítani embereket.
10/11 anonim válasza:
8-as! Miért kerülné a fiúk társaságát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!