Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretsz valakit nem számítanak a szerepek, egyetértesz?
Tegyük fel hogy megismersz valakit az életben, mindenhogy passzoltok, kicsit már beleszeretsz de kiderül hogy mindketten aktívak/passzivak vagytok.
Én biztos nem dobnék el emiatt egy kapcsolatot de arra jutottam hogy ennyi erővel neten sincs értelme kiírni, hisz lehet hogy elszalasztok valakit aki amúgy tökéletes lenne. Mit gondoltok erről?
Nem vagyunk egyformák.
Attól függ, mennyire fontos valakinek a szex, mennyire kompromisszumképes. De ha egyáltalán nem tudja élvezni az aktív/passzív szerepet akkor ragaszkodni fog hozzá, hogy a másik legyen ellenkező beállítottságú.
Van benne igazság, de ez amolyan megjátszás lenne.
Egy ideig talán működik, de hosszútávon nem.
Ha egy passzív nem képes erekcióra, akkor hiába várod el tőle az aktív szerepet.
Azért ez ritka hogy valaki nem képes erekcióra, de minden ítélkezés nélkül ilyen esetben nem kéne szakemberhez fordulni? Ez orvosi problémának hangzik.
De ha nem “gyógyítható”, én elfogadnám ezt is, ha minden más passzol.
Persze, igazad van, ha meg tudjátok oldani akkor még fantáziadúsabb is mint mindig az egyik oldalon lenni.
Lényeg hogy minkét fél élvezze a felállást
Volt hasonló kérdés és a válaszom durván le let szavazva
De a tapasztalatomat írom le, ami nem csak az enyém
2passzív ill. 2aktív lehet egy pár igen de idővel 1-2 év után hiányozni fog a szex amit nem tudnak megadni egymásnak ilyenkor 3.személy lesz a társaságukban, vagy nyitott kapcsolatban lesznek.
Ez tény hiba pontoztok le tinik.
A hormonok dolgoznak és egy aktív se fogja sokáig bírni dugás nélkül.
A való életben nem így megy h valaki aktív, akkor csak aktív. Addig aktív, amíg jön egy nála nagyobb százalékkal bíró domináns, éa automatikusan a kapcsolatukban ő lesz a passzív.
Szóval ne írd ki, csak mert jellemző rád valamelyik, mert jön egy sokkal olyanabb és már is fordult a kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!