Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Love, Simon - Love, Victor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Love, Simon - Love, Victor típusú filmek?

Figyelt kérdés

Esetleg tudtok még ajánlani hasonló témában?

Tegnap éjjel elkezdtem a Love, Victor sorozatot. Gondoltam megnézek 1-2 részt belőle... nos. Reggelig néztem, az egész évadot! Annyira jó volt!🤗 Nem bírtam leállni.

2020. szept. 10. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sex education (netflix)

Sense8

2020. szept. 10. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nektek ezek tetszenek? Nem idegesítő mindkettőben, hogy meleg szereplő folyamatosan manipulálja a barátait? A Victorban gyakorlatilag szétbarmol egy kapcsolatot. Először szabotál egy barátjának fontos találkozót, mert kanos, aztán bemászik olyan mellé az ágyba, akiről tudja, hogy jár valakivel.

Ha jó képregény is (bár elvileg készül belőle sorozat is), akkor a Heartstopper-t tudom ajánlani. Szerintem sokkal szimpatikusabb karakterek vannak benne. Ha pedig valaki elfogadhatatlanul viselkedik, akkor nem oldják fel azt plot convenience-szel(?).

2020. szept. 10. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletesen egyetértek a kettessel, pláne az, hogy Simon képmutató a filmjében. A szlogen is az, hogy mindenkinek jár egy első szerelem, de mikor Simon átfésüli az iskolát Trónok harca rajongókért meglát egy túlsúlyos fiút, akinél azonnal legyint egyet, hogy na, ő nem. Plusz a képzelgéseiben sem Bram a nagy ő.

Kérdésre válaszolva a SKAM című sorozat ilyen (minden nem nemzet megcsinálta a saját verzióját, én az eredeti NOrvégot ajánlom, 2015-ös, de a Francia sem rossz. Illetve a 13 okom voltban is van fontosabb meleg jelenlét.

2020. szept. 12. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Gay . hu

regisztrálj és van fent csomó film és sorozat.

2020. szept. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!