Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fotózni szex közbe neked belefér?
Figyelt kérdés
Alkalmi kalandban te bevállalnád? Vagy mi alapján mennél bele? Nekem pl régi álmom de sajna még senki nem vállalta be, pedig izgatna visszanézni.2020. aug. 31. 09:16
11/16 anonim válasza:
Nem vagyok oda érte.
Egy exbarátnőm forszírozta a dolgot, de leállítottam, nekem lett volna ciki a nő maga. Azért, mert mindenféle goldengate stb jellegű oldalra fel akarta tenni... (...aztán ciki is lett, szét is mentünk, de nem emiatt).
Kicsivel később egy huszonéves srác "állt belém" azzal, hogy videózzam -az ő telefonjával- ahogy leszop, különös tekintettel arra, amikor teleélvezem a száját.
Megtettem.
A következő talinál azt videóztatta le velem, ahogy megdugom.
Azt is felvettem.
Mindkét felvételt átküldte, és sehol nem osztotta meg.
Ennek ellenére, óvatos vagyok. :)
13/16 anonim válasza:
Mi is szoktuk a pasimmal ezt csinalni eleg surun, szerintem tokre izgato.
15/16 anonim válasza:
Belefer es volt is mar alkalmival. 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!