Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik akkora ánusz, amelyikbe két termetes farok is belefér egyszerre?
Figyelt kérdés
Csak filmen láttam, de valódinak tűnt. Ti már találkoztatok ilyennel, élőbem2020. aug. 20. 07:26
1/8 anonim válasza:
Igen,
Tágul az csak idő kell hozzá
3/8 anonim válasza:
Létezik. És nagyon jó dolgozni benne egyszerre.
4/8 anonim válasza:
Szívesen kipróbálnám hogy ketten vannak bennem.
5/8 anonim válasza:
Szerintem minden passzív ánusza alkalmas erre, csak persze előzetes tágítás, felkészülés szükséges hozzá. Amúgy nem próbáltam még ilyet, meg egyébként is aktív vagyok, de videón tetszik a dolog, eléggé izgató látvány. Az elején biztos nem könnyű betenni, de ha bent van, onnantól már mindhárom félnek élvezetes szerintem.
6/8 anonim válasza:
Van egy partnerünk akibe simán.Nagyon élvezi.
7/8 anonim válasza:
Egy alkalommal összejött nekem a dupladugás. Nagyon tetszett, sajnos azóta sem találtam társakat hozzá :-(
8/8 DTR42 válasza:
Létezik.
Sajnos nekem még nem volt benne részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!