Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fotózni szex közbe neked belefér?
Figyelt kérdés
Alkalmi kalandban te bevállalnád? Vagy mi alapján mennél bele? Nekem pl régi álmom de sajna még senki nem vállalta be, pedig izgatna visszanézni.2020. aug. 31. 09:16
1/16 anonim válasza:
Alkalminál nem fér bele nekem se.
De párommal viszanézni ok.
Csak salyát részre
2/16 anonim válasza:
Én benne lennék hogy fotózzuk ahogy szopnak.
3/16 anonim válasza:
Én már elgondolkoztam ezen és én úgy vállalnék be hasonlót, hogy saját telefon és ő csinál fotót és ő úgy fotóz, ahogy neki kényelmes (vagyis ha nem fotózza le saját magát, arc nélkül, az is jó)
A végén nálad az összes kép és azt csinálsz vele amit akarsz.
5/16 anonim válasza:
Nem, de nem is sírok, hogy felkerültem a Napisza..-ra.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem láttam még ilyet a napisz----on....
2020. aug. 31. 12:54
7/16 anonim válasza:
7 éve volt egy 3-asom. Dom szerepet kedvelem, a srác sub volt + volt rajtam kívül egy aktív srác is.
Én mondtam, hogy szeretek fotózni és videózni, esetleg bánnák--e?
Belementek.
Saját géppel csináltam, majd emailben elküldtem nekik is, de nem éltem vissza vele.
Nekem a mai napig megvannak, és időnként jó visszanézni.
8/16 anonim válasza:
Nálam belefér.Nem zavar ha meglátom utána magam a neten.21/l
9/16 anonim válasza:
Maximum úgy hogy betörős maszk van rajtam.
10/16 anonim válasza:
Kizárt, se alkalmiban, se kapcsolatban. Semmiféle kompromittáló felvételt nem szeretnék magamról, főleg nem más kezében. A saját telómon/laptopomon se. Nem szeretném viszontlátni magam sehol, se zsarolva lenni nem szeretnék. Izgatni izgatna, de nem ér annyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!