Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha ezt tenné veletek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt tenné veletek egy közeli haverotok, meg bocsátanátok neki?

Figyelt kérdés

Az egyik haveromnál kényszerültem aludni éjszaka.

Azt mondta nem gond, nyugodtan ott aludhatok, de cserébe pipálás lesz, mondta nevetve. Nem vettem komolyan, mindig viccelődik ilyesmi dolgokkal.

Haza értünk hozzájuk, majd nem sokkal később jön oda hozzám, hogy na akkor gyere túl esel rajta? Közbe csatolta ki a farmerét. Láttam hogy nem viccel most.

Mondtam neki hogy ne szórakozzál, nem fogom megtenni. Attól még hogy meleg vagyok nem foglak most csak úgy leszopni te h*lye.

Tudomásul vette nem folytatta.

Nem is gondoltam volna hogy itt ennek nincs vége.

Éjszaka éjfél után már jóval, arra ébredek, hogy rajta ül a mellkasomon, veri a dákóját amit nyom a számhoz. És elkezdte tele lőni a számat.

Pár másodpercre rá, amikor felfogtam mi történik, próbáltam kiköpni mindet , beterítve a mellkasát.

Abban a pillanatban, akkorát húzott be nekem hogy beleszédültem.

Elkezdtem vele káromkodni hogy mi a f*szt csinálsz te vadbar*m...

Nem voltam érthető délután?

Le mentem a lenti szobájukba, aztán ott aludtam, azért az ajtót bezártam, tartva tőle nehogy valamit csináljon velem.

Reggel arra keltem, hogy az ajtó előtt kér bocsánatot tőlem, hogy nagyon sajnálja, ami történt, ne haragudjak rá és beszéljük meg az egészet.

Csak azért történhetett meg mert azt a “bizonyos” dohányt szívta előtte. Ha tiszta lett volna nem történt volna meg...stb stb

Eljöttem tőle hogy hagyjon békén egy időre.

Láttam rajta hogy szinte könnyezett, de nem birtam volna most vele beszélgetni.

Mit tennétek a helyemben? Meg bocsássak neki?

Nagyon jó haverok vagyunk, sajnálnám a baráti “kapcsolatunkat”, de azért ez elég durva volt tőle. Igaz, nem volt tiszta akkor... nemtudom.😕🤔

Válaszaitokat, tippeket, előre is köszi.

18/F

2020. aug. 30. 17:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Jobb kerülni szerintem...

Ezekből lesznek a nemi erőszakolók!

2020. aug. 30. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Egy egyszerű erőszak, még akkor is, hogyha férfi követte el férfi ellen. Én feljelenteném.
2020. aug. 30. 17:26
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
2!
2020. aug. 30. 17:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán feljelentés! Aki ennyire barom, az másra is képes lesz!!! Lehet nem veled, de mással megeszi ismét.
2020. aug. 30. 17:49
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, de a feljelentést kizárom, mégis csak a haverom, nem tudnám megtenni.

Szeretem őt mint barát, ő sosem volt ilyen “tisztán”, csak ez a dolog most megtörtént.

Lehet időt kell kicsit hagynom magamnak és megbeszélni vele majd a dolgokat, hogy mit akart ezzel elérni.

Szép srác nagyon amúgy, de én mint haver nem tudnám vele nagyon elképzelni magam úgy.

2020. aug. 30. 18:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy lányként válaszolok, de ez nemi erőszak. Lehet, hogy be volt állva, lehet, hogy a haverod, de ez akkor is az. Teljesen jogosan jelentenéd fel.

Neked kell tudnod, hogy mennyire vagy hajlandó ezt "elnézni" neki, de szerintem nálam itt lenne vége a barátságnak.

19/L

2020. aug. 30. 18:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az nem barát aki ilyet tesz jelentsd fel
2020. aug. 30. 19:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A barátságot én is megkérdöjelezem. Ennek nem lesz jó vége. Feljelenteni szerintem azért nem kellene, de egypofást behúznék neki, az biztos.

Ne beszélgessél vele, ne fogadd el a bocsánatkérését. Akár be volt löve, akár nem, ilyen dolgot egy baráttal nem teszünk, amit ö gusztustalankodott veled.

Ha a te részedröl nehéz a szakítás, akkor vegyél egy nagy levegöt, és küldjed el öt melegebb éghajlatra, és fejezzed be vele a barátkozást.

2020. aug. 30. 19:12
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
Nekem miért nincs ilyen haverom? Annyira bírnám ezt a szitut.
2020. aug. 30. 19:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is egyetértek az eddigi hozzászólókkal.

Másodszor, a bűncselekmények (nem mintha ez nem lenne az) bírósági döntésénél is azt nem értem, hogy miért enyhítő körülmény, hogy valaki be volt tépve. Kényszerítették, hogy drogozzon? Ez nem egy külső tényező, ő csinálta ezt Veled, és ő is drogozott. Még rosszabb.

2020. aug. 30. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!