Skorpiók tényleg nem bocsatanak meg ha megcsalja őket?
Figyelt kérdés
2020. márc. 4. 18:51
1/10 anonim válasza:
Én mérleg vagyok de én sem bocsátom meg.
2/10 A kérdező kommentje:
*megcsaljak őket
2020. márc. 4. 19:11
4/10 anonim válasza:
Skorpiók - és a többi 11 jegy- tényleg nem bocsátja meg soha ezt a sok idióta kérdést, amivel napok óta bombázod a gyk.-t
5/10 anonim válasza:
Én Skorpió vagyok, amikor először megcsaltak azt tényleg nem bocsátottam meg és tényleg bosszút is álltam a lányon.
Viszont most már nem csinálnék belőle ügyet, ha mással akar lenni ez van, akkor menjen engem nem érdekel.
6/10 A kérdező kommentje:
#4 mit bombázok? Csak feltettem egy kérdést.. Attól mert másnak is van ilyen kérdése attól még nem kell nekem jönni...
2020. márc. 4. 20:52
7/10 anonim válasza:
Sosem nézném el- mérleg vagyok..
8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként az elképzelhető, hogyha egy skorpiót megcsalnak, akkor attól függetlenül, hogy nem akar már semmit a csajtol, meg osszejarnak szexelni?
Nekem van egy ilyen selytesem valakivel kapcsolatban..
2020. márc. 4. 21:28
10/10 peca1000 válasza:
Én legyintettem rá, aztán elváltam.
Mit érnék a bosszúval el? Minek?
Skorpió férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!