Ha két lelki társ közül az egyik megcsalja a másikat vajon o érzi? Tudom, hogy ez ciki de előfordulhat. Ezzel be is felyezodhet a lelki kapcsolat?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 19:15
1/11 anonim válasza:
Nem fejeződik be.És igen érzi. Érzi azt ha bármi van a másik emberrel. Akár pozitív, akár negatív. Ha pozitív akkor olyan megmagyarázhatatlan jókedv lesz úrrá rajta, ha negatív, akkor nyugtalanság, feszkó.
2/11 anonim válasza:
Ha megcsalja, akkor nem hiszem, hogy annyira "lelki társak".
A "lelki társadat" nem csalod meg és ő se téged.
Még egy "sima" kapcsolatban is undorító csalni a másikat, nem még egy úgynevezett "lelki"-ben.
Amúgy megérzi az ember, igen, összerakja a kis, látszólag észrevehetetlen jeleket.
Most nem arra gondolok, hogy átnézi a telefonját, vagy kutat a cuccaiban.
Aki csal, az furán viselkedik, mindig elárulja magát.
De ez nem ezotéria, csak inkább emberismeret.
3/11 anonim válasza:
Ha megcsalja, akkor nem hiszem, hogy annyira "lelki társak".
A "lelki társadat" nem csalod meg és ő se téged.
Ez sem igaz. Főleg ha valakinek elborul a feje, és bosszúért liheg.
4/11 anonim válasza:
Hogy érted, hogy "bosszúért liheg"?
6/11 anonim válasza:
Akkor se értem!
Azért csalja meg, mert bosszút akar állni?
Miért?
A másik is megcsalta, vagy mi?
7/11 anonim válasza:
Persze a élettársad is érzi az orgazmust
8/11 anonim válasza:
Én is éreztem. 30 éves férfi létemre este bőgni kezdtem miközben tv-ztem. Nem tudtam mitől. Egy hét múlva kiderült, hogy azért, mert pont akkor feküdt le egy sráccal. Addig tartott, addig éreztem őt.
9/11 anonim válasza:
Az én párom megérezte amikor megerőszakolt egy 65 öreg néni
10/11 anonim válasza:
Az én párom megéreztem amikor megerőszakolt egy 65 öreg néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!