Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha nő álmodja azt, hogy a...

Ha nő álmodja azt, hogy a férje megcsalja, az mit jelent?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt,hogy napközben állandóan ezen agyal.
2012. máj. 18. 19:12
 2/12 anonim válasza:

Szerintem enyhébb esetben mástól hallott aznap ilyesmi történetet és így dolgozza fel, súlyosabb esetben bizalmatlan a férfival szemben.

Ha nincs oka arra, hogy ilyet gondoljon, akkor egyszerűen a nő a túl féltékeny típus, ha van oka rá, akkor az már más kérdés.

2012. máj. 18. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el : SEMMIT SEM.
2012. máj. 18. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Egészen régi dolgok is előjöhetnek álmodban. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra pl., hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz - de ezt csak akkor ha speciel erre a témára fekszik rá az álom. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Nincs jósló álom, nem utalhatnak a jövőre az álmok, kivéve, ha tudod, hogy valami biztosan meg fog történni. Például tudod, hogy június 6. műtenek, és többször álmodsz addig műtéttel. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. máj. 18. 19:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Ki beszélt itt "jósló álom"-ról?

Álom fejtő oldalon olvastam olyat,ha férfi álmodja mit jelent,de ha nő álmodja... arra már nem találtam semmit.

Egy időben sokszor fordult meg a fejemben,hogy mi van ha... Noha soha nem volt okom a féltékenységre! De már jó ideje nem gondoltam ilyenre,pedig a Páromat csak 2 hetente látom durván 2,5 napra,mert messze talált munkát. Akkor miért álmodhattam azt,hogy megcsal,másnap pedig azt,hogy elmegy,sehol nem érzi jól magát,de nem akar vissza jönni?

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. máj. 18. 20:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Fordítok magyarról magyarra: lényegtelen mikor gondoltad, és lényegtelen az is, hányszor. Gondoltad, és mivel gondoltad, a helyzet okán most előjött. Mert ha beismered, ha nem, tudat alatt mégiscsak aggódsz, hogy megcsal, vagy el fog hagyni.
2012. máj. 18. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:

Én is írnám azt,hogy "fordítok magyarról magyarra" ,de esetemben csak ismételni tudom önmagam!

Már jó ideje nem gondoltam ilyenekre!!

Na,jó,mégis csak tudom azt írni,hogy "fordítok magyarról magyarra"!! Nem gondoltam arra már sok-sok hónapja,hogy ez megeshet,nem volt félelmem!! (talán azért, mert baromira nem értem rá ezen agyalni!! )

És hogy megértessem Veled,nem vagyok idióta: nem kell az álom "mivoltát" leírnod,mert nem arra voltam kíváncsi! -egyszerűen egy olyan ember vagyok,aki hisz az álomfejtésben! Ennyi!

Szerintem itt senki sem hülye,még ha baromságnak tűnő kérdést is írnak ki!! Ha Okos-Tóniskodni akarsz,keress olyan típusú kérdéseket,amik valamilyen szó jelentését kérdezik!!

Szép hétvégét!! :-)

2012. máj. 19. 14:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem okostóni vagyok, csak reális. :)

És tudod örülök, hogy a logika és normalitás talaján állok. Éppen ezért, amit te "álomfejtésnek" írsz, és az álmod feloldásának, az valójában nem más, mint amit én leírtam korábban.

És mint írtam:

"lényegtelen mikor gondoltad, és lényegtelen az is, hányszor. Gondoltad, és mivel gondoltad, a helyzet okán most előjött."

Vagyis mindegy, hogy már hónapok óta nem gondolsz rá. Tudom nehéz megérteni, de remélem egyszer csak sikerül. :)

2012. máj. 19. 14:35
 9/12 A kérdező kommentje:

Na,Te "Okoska" :-) ! (ne vedd Magadra,nem bántásból írom,korom és mivoltom ellenére szeretem még mindig a Hupikék törpikéket :-) és még mosolygós is van ott!!)

Akkor azt mond meg nekem,hogy "a helyzet okán előjött" mit takar? Milyen helyzet okán jött elő ez az álom?

2012. máj. 19. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy "Páromat csak 2 hetente látom durván 2,5 napra,mert messze talált munkát."

Ha két ember távol van, önkéntelenül is felmerül az emberben, hogy erős lehet-e így a párkapcsolat, nem néz-e más nők felé, mivel a párjával nem igazán lehet együtt.

2012. máj. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!