Ha nő álmodja azt, hogy a férje megcsalja, az mit jelent?
Szerintem enyhébb esetben mástól hallott aznap ilyesmi történetet és így dolgozza fel, súlyosabb esetben bizalmatlan a férfival szemben.
Ha nincs oka arra, hogy ilyet gondoljon, akkor egyszerűen a nő a túl féltékeny típus, ha van oka rá, akkor az már más kérdés.
Kedves Utolsó! Ki beszélt itt "jósló álom"-ról?
Álom fejtő oldalon olvastam olyat,ha férfi álmodja mit jelent,de ha nő álmodja... arra már nem találtam semmit.
Egy időben sokszor fordult meg a fejemben,hogy mi van ha... Noha soha nem volt okom a féltékenységre! De már jó ideje nem gondoltam ilyenre,pedig a Páromat csak 2 hetente látom durván 2,5 napra,mert messze talált munkát. Akkor miért álmodhattam azt,hogy megcsal,másnap pedig azt,hogy elmegy,sehol nem érzi jól magát,de nem akar vissza jönni?
Köszönöm a válaszaitokat!
Én is írnám azt,hogy "fordítok magyarról magyarra" ,de esetemben csak ismételni tudom önmagam!
Már jó ideje nem gondoltam ilyenekre!!
Na,jó,mégis csak tudom azt írni,hogy "fordítok magyarról magyarra"!! Nem gondoltam arra már sok-sok hónapja,hogy ez megeshet,nem volt félelmem!! (talán azért, mert baromira nem értem rá ezen agyalni!! )
És hogy megértessem Veled,nem vagyok idióta: nem kell az álom "mivoltát" leírnod,mert nem arra voltam kíváncsi! -egyszerűen egy olyan ember vagyok,aki hisz az álomfejtésben! Ennyi!
Szerintem itt senki sem hülye,még ha baromságnak tűnő kérdést is írnak ki!! Ha Okos-Tóniskodni akarsz,keress olyan típusú kérdéseket,amik valamilyen szó jelentését kérdezik!!
Szép hétvégét!! :-)
Nem okostóni vagyok, csak reális. :)
És tudod örülök, hogy a logika és normalitás talaján állok. Éppen ezért, amit te "álomfejtésnek" írsz, és az álmod feloldásának, az valójában nem más, mint amit én leírtam korábban.
És mint írtam:
"lényegtelen mikor gondoltad, és lényegtelen az is, hányszor. Gondoltad, és mivel gondoltad, a helyzet okán most előjött."
Vagyis mindegy, hogy már hónapok óta nem gondolsz rá. Tudom nehéz megérteni, de remélem egyszer csak sikerül. :)
Na,Te "Okoska" :-) ! (ne vedd Magadra,nem bántásból írom,korom és mivoltom ellenére szeretem még mindig a Hupikék törpikéket :-) és még mosolygós is van ott!!)
Akkor azt mond meg nekem,hogy "a helyzet okán előjött" mit takar? Milyen helyzet okán jött elő ez az álom?
Ez azt jelenti, hogy "Páromat csak 2 hetente látom durván 2,5 napra,mert messze talált munkát."
Ha két ember távol van, önkéntelenül is felmerül az emberben, hogy erős lehet-e így a párkapcsolat, nem néz-e más nők felé, mivel a párjával nem igazán lehet együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!