Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé? A többi lent!
Van egy srác, aki állandóan keres, ír. Jóban vagyunk. Tényleg mindig keresi a társaságomat. Én általában sosem írok neki, nem keresem, de ő akkor is keres engem.
Viszont amikor ír más srácokról, hogy ismerkedik, flörtöl velük, meg tetszik neki X és Y, akkor az nekem rosszul esik, és féltékeny leszek. Persze ezt nem mutatom ki felé, magamba fojtom, viszont én szenvedek ettől.
Lehet, hogy szerelmes vagyok belé, és ezért vannak ilyen érzéseim? De lehet, ő is akar tőlem valamit, ha állandóan keres, nem? Lehet, hogy csak szándékosan próbál féltékennyé tenni azokkal a dolgokkal, amiket ír? Légyszi adjatok tanácsot, mit tegyek!
Szia!
Én is estem már ebbe a gödörbe, szimplán úgy fogod fel, hogy odáig van érted tehát bármit teszel ott lesz. Jó vele beszélni. Amikor elkezdi írni az esetleges magánéleti pozitív dolgokat, Te érezheted azt, ha összejön valakivel a Ti kis romantikázgatásotok abba marad. Tisztázd magadban a kérdést legjobb barátnak való vagy pasinak, ha utóbbi állj hozzá úgy! Ha esetleg legjobb barát úgy meséld el neki, hogy Te legjobb barátként tekintenél rá csak, nem pedig kapcsolatban és szeretnéd, ha a közelendő kapcsolatával ez a megkeresés nem gyengülne. Remélem tudtam segíteni a problémádban! T.
"Én általában sosem írok neki, nem keresem, de ő akkor is keres engem..."
El dönthetnéd, hogy mégis mit csinálsz akkor, vagy egyáltalán mit is akarsz? Te tudod legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!