Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent számotokra a szerelem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Mit jelent számotokra a szerelem?

Figyelt kérdés

2020. aug. 26. 00:10
 1/5 StevenUp ***** válasza:
91%
Amikor szívből odaadom a kakaóscsigám belsejét
2020. aug. 26. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

Rengeteget álmodoztam rólla

40évesen jöttem rá hogy a melegeknél nem létezik, csak Megalkuvás Soha nem akartam elhinni, de így van.

Sok időt és fájdalom volt, mire rájöttem, nem akartam én se elhinni fiatalon az idősebb korosztálynak. Szeretet az van!

De szerelem nem létezik, ha csak nem a fálydalom a definiciólya.

2020. aug. 26. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

A melegeknél is létezik szerelem, és megalkuvás is. 1 éve vagyok a párommal, és ugyan olyan szerelem van köztünk mint amikor megismertük egymást. Hűségesek vagyunk egymáshoz, mondhatni "heteró minőségű" kapcsolat. Ritka a melegek között az aki leélné a másikkal az életét, de csak keresni kell.

18/f

2020. aug. 26. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
3! Biztosan van, de azért mert te ilyen fiatalon megtaláltad, nem biztos, hogy mindenkinek sikerül. No és azt se felejtsük el, hogy minden elmúlik egyszer...
2020. aug. 26. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Gyerekek

A szerelem Nem azt jelenti hogy valakivel nap mint nap együtt hálsz, értheted szex ként és egybeköltözésként, a szerelem azt jelenti hogy akár elmész vele hármasozni úgy hogy te csak nézed és élvezed az örömét ahogy dugják, vagy ahogy dug valakit nem a tulajdonod!

Ha össze töri az autóját, és egész este sír miatta te veszel neki egy másikat, gondolkodás nélkül, ha meg teheted.

Ha ezeket megélted és azt mondod van szerelem elhiszem.

De addig nincs, én eddig csak adtam.

2020. aug. 26. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!