Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » El fogom veszíteni a szüzessèg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogom veszíteni a szüzessègem ès nagyon fèlek. Mire számítsak?

Figyelt kérdés

26 èves srác vagyok, a hètvègèn vszínűleg ott leszek egy aktív srácnál ès valószínűleg meg fog törtènni... Passzív vagyok ès soha nem szexeltem mèg lánnyal sem... Alkalmi partner lesz.

Fèlek, de közben meg várom, mert èrzem azt is, hogy jó lesz.

Mire számítsak? Fájni fog az anál?

2020. aug. 24. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre elképzelhető, a lényeg hogy tudja a srác hogy szűz vagy, a többit bízd rá-illetve bízd rá magad, és tőle várj megnyugtatást, ha ezt nem adja meg neked akkor nem jó embert választottál
2020. aug. 24. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy először kicsit felizgat, hogy fel álljon a farkad, esetleg még is szopja kicsit.

Aztán ingerli és simogatja a lukad, hogy lazuljon el. Utána teszi be, kicsikét lökve és nem durvulva. Ha figyel rád. Ha nem, akkor csak köp egyet a seggedre, kettőt nyom rajta és nyomja ahogy neki jó.

Ez a partneredrn múlik.

2020. aug. 24. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
10%

Hát nem tudom....de elég nehéz dolog lehet, amikor az embernek a szemgolyóit kell vissza pakolni a helyére, miközben kiesik belőle a sz@@@r.

Kitartást haver!

2020. aug. 24. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
7%
Szar lesz. A partnered egyáltalán nem fog rád figyelni, akkor sem, ha megkéred.
2020. aug. 24. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
26%
Biztos, hogy meleg vagy, egy nőt sem találtál még szexuálisan kívánatosnak?
2020. szept. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!