Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként 22 évesen veszíteni el a szüzességet mennyire számít manapság ritkának, avagy "abnormálisnak"? Aki ilyen sokáig vár vele, az már aggszűznek minősül, vagy még a normalitás határán belülre esik?
Nem minősül semminek.
Neki így alakult az élete. Magánügy.
Nem maradt le semmiről.
Abszolút semmi hátrány/negatívum nem jár ezzel.
Vártál, vagy nem találtál rá érdemes embert, és ennyi.
Semmi tré ezzel.
F
Én 19 voltam. Örültem, hogy vele veszítettem el, de különösebben nem volt semmi extra ezzel kapcsolatban.
Akkor álltam rá készen, akkor alakult ki egy remek kapcsolatom, ennyi. Sosem stresszeltem miatta.
Minden ember más, mindenkinek máshogy alakul az élete. Lehet hogy valaki elveszti 16 évesen de még 40 évesen is az anyjával fog lakni. Szóval ez mindenkinek a saját életszakaszához kapcsolódik. Attól hogy valaki később veszti el, még lehet szellemileg sokkal érettebb mint a többi aki korán át esett ezen.
23f
Tudom, hogy vannak hasonló kérdések, de most meg szerettem volna szavaztatni a hozzászólókat, mert nyilvánvaló, hogy sima hozzászólásból nem született volna 36. Így talán egy fokkal pontosabb képet kapok a többségi felfogásról.
Nem tudom, a sima zárkózottságot, félénkséget, önbizalomhiányt defektnek tekintjük-e, de bőven elég ahhoz, hogy valaki később kezdjen el szexelni, mint más. Én ismerem a saját sztorimat, nem szükséges elgondolkoznom rajta még egyszer. Mindenesetre a pszichopátiát ne keverjük ide, szó szerint nincsen semmi köze a témához.
#4-es..
Mekkora butaságot írsz..
Attól még, hogy vki 22 évesen veszíti el nem lesz defektes..se pszichopata, vagy amiket még írtál.
Mindenkinek máshogy alakul az élete. Akkor veszítsd el amikor megfelelő a partnered és készen állsz rá. A szüzesség elvesztése semmit sem határoz meg.
Az olyan válaszolókat, mint a #4-es igyekezd elkerülni az életben..
Nem gond, hogy az vagy, attól még ha nyitott vagy, lehetsz majd nagyon jó az ágyban.
Csak kell 1 partner hozzá, aki ki tudja hozni belőled a dolgot.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!