Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként 22 évesen veszíteni el a szüzességet mennyire számít manapság ritkának, avagy "abnormálisnak"? Aki ilyen sokáig vár vele, az már aggszűznek minősül, vagy még a normalitás határán belülre esik?
A serdülő korban a nemi hormon termelődés megindítja a külső nemi jegyek kialakulását. Kinél előbb, kinél később megjelennek a nemi vágyak, amit a saját életutunk védelmében, meg kell tanulnunk kezelni, esetenkéntkordában tartani. Addig, amig nem válunk szellemileg is eléggé éretté egy párkapcsolatra. Ami nem csak egy testi vágy kielégítése valakivel, hanem egy szerelem, a kölcsönös bizalom, megkoronázása. A nászéjszaka a házasságban azt jelképezi, hogy lesznek ketten egy testté. Megajándékozzák a társukat a testükkek, lelkükkel, teljes szeretetükkel. Önátadás.
Te egy igen értékes személy vagy. Kívánon legyen részed ilyen boldogságban.
22 évesen vesztettem el
faszi vagyok
olyannal akartam akit kedvelek is nem valami jött ment el
megnehezítette az hogy nem igazán kedvelem az embereket
mit számít
értékes legyél , ne az elszart társadalomnak akarj megfelelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!