Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan aktív akit ez nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aktív akit ez nem zavar?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, passzív, és hát igen, elég kicsi a szerszámom sajnos, ami tudom nem lényeg (legalábbis engem nem érdekelne a partnerem mérete), de egy aktívnak mennyire lényeges ez? Vagy csak én reagálom túl? Nem volt még partnerem, és emiatt eléggé szégyenlős is lennék, csak kíváncsi vagyok hogy ez mennyire érdekli általánosságban az aktív felet? Kérném olyanok írjanak akik komolyan tudják ezt venni :) Köszönöm előre is
2020. aug. 19. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Engem személy szerint izgat a kis farok, és ha a passzív igényli, akkor szoktam foglalkozni a farkával is.
2020. aug. 20. 09:58
 12/14 kovpet ***** válasza:
77%
A kicsit könnyebb leszopni :)
2020. aug. 20. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél szégyenlős, sokan szeretik a kicsi farkat a passzívnál, lényeg, hogy ápolt és esztétikus legyen.
2020. szept. 7. 09:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálam sokkal inkább a szexi test a lényeg, esetleg a helyes arc. A passzív farokmérete kevésbé számít, élvezettel szoptam az enyémnél kisebbeket és nagyobbakat is. Legalább férfiasabbnak érezném magam egy kisebb farok társaságában, mert nekem is "csak" átlagos. 😉😉
2020. okt. 5. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!