Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aktív akit ez nem zavar?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, passzív, és hát igen, elég kicsi a szerszámom sajnos, ami tudom nem lényeg (legalábbis engem nem érdekelne a partnerem mérete), de egy aktívnak mennyire lényeges ez? Vagy csak én reagálom túl? Nem volt még partnerem, és emiatt eléggé szégyenlős is lennék, csak kíváncsi vagyok hogy ez mennyire érdekli általánosságban az aktív felet? Kérném olyanok írjanak akik komolyan tudják ezt venni :) Köszönöm előre is2020. aug. 19. 17:20
1/14 anonim válasza:
Egy normális srácnál nekem teljesen mindegy hogy mekkora.
2/14 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy lenne.
Szerintem cuki ha a passzívnak kicsi a farka.
3/14 anonim válasza:
Aktívként engem semennyire nem érdekelne, akkor se 12 vagy ha 20
4/14 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtatnak a válaszok, remélem kifogok egy ilyen srácot majd :D Köszi szépen :)
2020. aug. 19. 18:58
5/14 anonim válasza:
Engem nem zavar ha kicsi, vagy ha nagy. Passzívnál nem az a fő szempont hogy mekkora a farka, sőt vannak olyan passzívok akik nem igénylik hogy bármilyen szinten foglalkozzon az aktív a farkával.
6/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vannak olyanok, de én igenis elvárnám :D
2020. aug. 19. 19:31
8/14 anonim válasza:
Miért van az, hogy az összes repedtsegg# a szerszamara iranyulo kerdessel jön? És szeretnék elfogadtatni magukat mint “normalis” emberek....mikor nem csak ferdehajlamuak, de még perverzek is.
9/14 anonim válasza:
Miért van az, hogy egy olyan kategóriában koslatsz ami elvileg tőled távol áll? Miért van az, hogy számodra, attól lesz egy ember értéktelen, hogy az kivel mit csinál otthon? Talán azért mert titkon te is az vagy csak nincs tököd ezt magadnak is bevallani? Legyünk őszinték, általában ez a helyzet. Szerintem keress egy szimpatikus sarkot kedves 8-as és gondolkodj el azon, hogy merre is tart az életed és hogy merre is tartasz te, mint ember. Az pedig hogy perverz... Hát bakker.. mindenki valamennyire perverz. Nem mindenki ragad le a misszionárius póznál, tudod? :D
10/14 anonim válasza:
“Mindenki perverz valamennyire”- viszont nem mindenki vonulgat a perverzióival az utcán! Gondolkodni, neked kellene, illetve a sok provokátornak, akik beteges hajlamaikat reklámozzák. Mi nem szeretnénk egy disznóólba változtatott fertőben élni, mint te.
Mielőtt kioktatsz erkölcsi dolgokról, győződj meg arról, hogy emberileg rendbe vagy-e, mert aki a ferde hajlamúságot reklámozza, az erkölcsileg csődöt mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!