Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maradnak emberek rossz kacsolatban?
Tavaly nyáron megismertem egy fiút, aki 5 éves kapcsolat után ismerkedett, nagyon oda voltam érte de végül vissza ment az exéhez. Most nyáron ismét megláttam társkeresőn a fiút aztán beszéltünk, találkoztunk, megint oda voltam érte és ő megint vissza ment az exéhez.
Az egészhez az is hozzá tartozik, hogy ő is azt mondta nem akarja folytatni és rossz a kapcsolat, évek óta csak veszekednek. Ami számomra először megdöbbentő volt, hogy nem szexelnek. Ők 24 és kb 28 évesek. Ja és ez már egy 6 éves kapcsolat.
Szóval akinek van valami ötlete az írjon.
Azt hittem róllam van szó az elején, de mi szexelünk majdnem minden nap,
Mi is harmadjára jöttünk ösze
Nem tökéletes a kapcsolatunk ezért megpróbáltuk külön "elváltunk" mindketten ismerkedtünk kipróbáltunk mást,
De nagyon hiányoztunk egymásnak
És csak rosszabb akadt a horgunkra, így most fél éve újra együtt, van hogy meg tudnám folytatni 1kanál vízbe, de eltelik 1 óra és semmi baj minden harag elszáll ő is így van vele
Nincs szex köztük, te bevetted ?
Uramatyám , ébredj fel !!
Kefélnek mint a nyulak
De te hinni akarod
Én is ilyen kapcsolatban vagyok, mondjuk nem tekintgetünk kifele. Mi se szexelünk, csak ritkán.
Van egy közös házunk. Tudom, hogy ő nem csalna meg, azt csinálja amit mondok neki.
Nincs kedvem belevágni a bizonytalanba, félek a megcsalástól is. Így kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!