Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Szauna69 szombati meztelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Szauna69 szombati meztelen bulijába miért mennek olyanok, akik takargatják magukat?

Figyelt kérdés
Többször is voltam már a szombati FKK-partin, és mindig voltak olyanok (főleg fiatalabbak) akik szemérmesen takargatták magukat elöl. Már akkor sem értettem, mit keres egy ilyen buliban az, aki szégyellős... de a ma éjszakai buliban már az emberek kb fele (idősebbek is) takargatta magát, rárakta a kis minitörülközőt a farkára a szaunában, és folyamatos faroktakarással közlekedtek ide-oda a folyosókon, még a jacuzziba bemászva is. Mivel én későn érkeztem, nekem már csak nagyobb törülköző jutott, és a recepciós direkt felhívta a figyelmemet (nem mintha nem tudtam volna), hogy meztelen buli van, ne tekerjem magamra a törülközőt, hanem a nyakamban hordjam. Szerintem elég irritáló ezeknek az embereknek a hozzáállása... eljönnek farkakat nézegetni (mert persze nézték rendesen azokét, akik nem takarták el), de a sajátjukat már nem mutatnák. Szerintem ez elég udvariatlan és tisztességtelen. mintha fürdőruhában mennének egy nudista strandra. Másnak is ez a véleménye, vagy csak én reagálom túl?

2020. aug. 16. 02:53
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Mert mondjuk lehet hogy vannak akik nem tudják. Továbbá a meztelenség nem kötelező, csak adott opció és nem mindenki szeretné teljesen mutogatni magát mindenkinek.
2020. aug. 16. 05:30
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen jogos a kérdés. A minitörölközőt eleve nem értem. Ahhoz kevés, amihez hasznos lenne: magad alá terítsd a szaunapadra, de ahhoz meg túl sok, hogy ne lehessen szemérmeteskedni.
2020. aug. 16. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Személy szerint a törölköző használatával semmi bajom sincs. Higiéniai szempontból sem utolsó dolog, továbbá nem vagyok mindenki farkára kíváncsi, ahogy én sem akarom, hogy akárki nézegesse. Logó farokból meg amúgy sem tudsz szinte semmit megállapítani. aki meg tetszik, annak látod az arcát, felsőtestét, lábait, szóval meg tudod állapítani hogy akarsz vele kezdeni valamit vagy sem.
2020. aug. 16. 08:25
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

"Szerintem ez elég udvariatlan és tisztességtelen. mintha fürdőruhában mennének egy nudista strandra. "

Pont ezt akartam írni, nudizni járok, akadt már ilyen ember ott is.

Igaz olyankor hangosan megjegyzem, hogy én sem járok normál strandra meztelenül.

Ha valaki szégyenlős, ne menjen ilyen helyre.

Ugyanez vonatkozik a naturista szaunára is, mikor a klóros vízből bejönnek bikiniben meg úszógatyában, és a párolgó klóros gőzt szagolgatod.

Pedig ahová járok ott van nem naturista szauna is, mégis oda pofátlankodnak be.

2020. aug. 16. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:
1-es és 3-as: ez volna a lényeg, hogy ez egy MEZTELEN buli. A hét másik 6 napján lehet menni törülközős buliba. A kérdésem lényege: miért megy meztelen buliba, aki nem akar meztelenkedni?
2020. aug. 17. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!