Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha valaki 10-13 éves korában rajon hogy meleg és lefekudnek? (Fiú a fiúval)

Figyelt kérdés
Azért érdekel ez mert egy csomó ilyen gyerek van aki 10-13e éves korában rajon hogy meleg és egyből lefekszik egy fiúval Lehetséges az hogy ha ilyen korán elkezded a szexuális életed akkor később nem fog fájni?

2020. aug. 12. 20:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
3%
fog fájni, kispöcsi.
2020. aug. 12. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem (Ez nem egy népszerű vélemény) Ha valaki akarja, feküdjön le akivel akar elméleti szinten.

Ha egy 11 éves úgy érzi hogy szexelni akar és talál rá partnert nemtől és kortól függetlenül akkor csinálja csak. Csak tudja elmondani hogy mi a szex és mik a veszélyei. Vagyis legyen tisztában azzal hogy mit tesz.

Így elméletben szerintem nem lenne gond egy 10-10 éves pár, egy 11-21 éves pár sem. Ha mindketten értik hogy mi az a szex.

Persze ez törvényileg lehetetlen, ezért csak elmélet. De azt hiszem ha valakiben ott a vágy, semmi rossz nem lenne benne ha kielégítené azt.

Így azok a 13 évesek akik szexelnek érzelem mentesen, ugyanúgy ítélődnének meg mint akik 43 évesen teszik ugyanezt.

De a valóság síkjában a tizen évesek szexualitását rengetegen elítélik és úgy akarnak tenni mint ha az nekik nem lenne való, mert hát a felnőttek mennyire érettebbek. Ami nem igaz... itt ezen az oldalon is lehet látni.

Így, a realitás talaján én azt mondom, csináljon mindenki amit akar, ha vállalja a megítélést egy életen át.

2020. aug. 12. 21:14
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagy hiba ilyen korán, éretlenül szexelni. Lelkileg, pszichológiailag sok kockázatot rejt magában.
2020. aug. 12. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

"(Fiú a fiúval)"

Ez miért olyan fontos?

Szerintem ha egy hetero fiúról, vagy egy hetero lányról lenne szó, akkor sem fontos tényező.

Szerintem probléma, sokan még idősebb korban is tudatlanok, nincsenek eléggé felvilágosítva, ezért erőltetik a gumi nélküli szexet.

De ott a lelki része is. Egy gyerek legyen gyerek amíg teheti.

Ha meg tényleg akarja (mindenkinek a saját élete, ő eldönti), viszont akkor korban illjenek egymáshoz.

2020. aug. 12. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
ha készen állnak a dologra legyen az meleg vagy hetero akkor szerintem semmi gond nincs a dologgal
2020. aug. 12. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem való még 13 évesen, agyilag nagyon éretlenek, ilyen idősen nagyon kevesen rendelkeznek magas megfelelő IQ-val és EQ-val. Soakan még 18 évesen is annyira gyökerek, hogy azt mondom, az ilyen sohase szaporodjon.
2020. aug. 12. 21:57
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nagyon ritka amit ír a kérdező. Én 13 évesen max vertem de nem gondoltam még rá hogy csináljam is.
2020. aug. 12. 22:22
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem lehetséges, de ritka.
2020. aug. 12. 22:27
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
hány éves vagy hogy ilyen kérdések érdekelnek téged ? azért szerintem 10-13 évesnek nem pont ez jut eszébe . eléggé egy p. kérdés már bocsi
2020. aug. 13. 00:32
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Én is még csak 13 voltam, mikor szoptam először egy 15 éves végzős sráct házibuliban. Jól tudtam hogy bu*i mert láttam romeon. Feltűnt, hogy bámul, főleg a seggem és lábaimat, bár szándékosan adtam alá a lovat. Mosdóba követtem, rákérdeztem, igent mondott és annyi volt, faltam is be. Kis idő múlva el is jött hozzám, mikor egyedül voltam otthon és jól megdugott. Amúgy annyira nem fáj, ha óvatosan rakják be, kis tapasztalat után pedig egyre többet igényelsz, de ez miért volna rossz dolog? Mi sokat dugunk azóta is (elmúltam már 18 nem kell parázni), közben nőttem már simán becsusszan a farka. Bár ha mással vagyok az olyan fura, nem tudom más hogy van vele, de ha megszoksz egy pasit, akkor mással baromi fura mérettől független, tapasztalattól független. De mondjuk akivel számtalanszor csinálod nyilván tudja mi neked a legjobb és hogy élvezed, az alkalmi meg nem.
2020. aug. 13. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!