Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért lettél meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettél meleg?

Figyelt kérdés
Én hetero vagyok, de érdekel, hogy ki miért vonzódik a saját neme iránt.
2020. aug. 10. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Sajnálom, hogy manapság egyes emberekben ez még mindig nem tiszta.

De az identitás az az emberekkel egy veleszületett dolog. Ugyan úgy lettünk melegek, ahogy te heteró, nem egy esemény által "váltunk" azzá. Mindig is meleg voltam. Csak van, akiben ez korábban, vagy késöbb tudatosul és fogadja el. Ez az én esetemben elég korán volt. Már 9 éves koromban kezdtem kapizsgálni, hogy nem biztos, hogy én a lányokat szeretem, aztán 11 éves koromban fogtam fel, hogy mi is vagyok, és hogy mit akarok. Sosem jelentett gondot ez nekem, gondoltam ha ez van akkor ez van, ezt kell szeretni, csak lehet, hogy egy kicsit nehezebb lesz. Aztán 13 éves koromban előbújtam a családnak, és 15-16 évesen a barátaimnak. Eddig szerencsére egy negatív mondat sem ért. Mindenki aki megtudta, szerencsére támogat engem. Hozzátenném, ez vidéken volt, szóval nem feltétlenül csak városban fogadnak el. Egyszerűen nem kötöm mindenki orrára, csak azokéra, akik fontosak nekem.

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés az előbújással és az elfogadással kapcsolatban.

De így leírtam ezt egybe, hogy legyen valami fogalmad ezzel kapcsolatban

2020. aug. 10. 09:28
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Úgy születtem.

Mint te heteronak.

2020. aug. 10. 10:09
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Így születtem, ez van elfogadtam. Ha választani lehetene a melegséget senki se választaná.
2020. aug. 10. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Én egyszer láttam egy négert sétálni az utcán Budapesten, plusz anyunak is van szavazati joga és miattuk lettem meleg.
2020. aug. 10. 14:04
 5/13 anonim ***** válasza:
3%
Én tuti nem melegnek születtem, mert érdekeltek egy ideig a csajok. Csak hát sajnos az átnevelés megtette a hatását.
2020. aug. 10. 16:34
 6/13 -remete- ***** válasza:
83%
Nem lehet át nevelni kényszeríteni. Ha élvezed akkor meleg voltál mindig is. Ha nem akkor az erőszak menj a rendőrségre.
2020. aug. 10. 18:05
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
De amugy ense tudom hogy vele született dolog vagy trauma által fordult meg?
2020. aug. 12. 12:04
 8/13 -remete- ***** válasza:
100%
Született dolog. Ez olya mint hogy 5 ujjad van. Genetika.
2020. aug. 12. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Előbb érdekeltek a pasik, már nagyon nagyon korán, később a csajok is, biszex vagyok, ez teljesen természetes.
2020. aug. 12. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy nemtudok egyet érteni azzal hogy csak vele született dolog trauma vagy nagyobb stressz után is kialakulhat nem?
2020. aug. 12. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!