Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nehéz egy szextalit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz egy szextalit összeszervezni?

Figyelt kérdés
Én simán 10-20 perc duma után belemennék, de mindenki "ismerkedni" akar még. Én vagyok csak úgy vele, hogy ez nem erről szól?
2020. aug. 8. 09:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Valóban gyors vagy. Az emberke általában szeretnek meggyozodni biztosra.

És többen abrandulnak ki a szextalibol mert csak annyi h két ember szexel és után egyik felét sem érdekli a másik.

2020. aug. 8. 09:29
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Mert az emberek,alapban gyávák.Csak írogatnak,képeket cserélnek.

Amikor megbeszélnek egy randit,csak vársz...és nem jön el.A telót nem

veszi fel.Aztán talán ír valami kifogást.Vagy még azt se.

2020. aug. 8. 09:42
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem az
2020. aug. 8. 09:44
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Alkalmira nem gyors, előtte egy telefonos beszélgetéssel kombinálva,

De tudod a 90% kamus és beszélgethetsz velük akár heteket is, akkor is ugyan ez lesz a vége, jól teszed, nem is kell velük tovább foglalkozni főleg ha nem adja meg a telefonszám át se.

2020. aug. 8. 10:36
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Én azt utálom, amikor valaki 10-20 perc után dugni akar + még a helyesírása is rossz.

"sex?"

2020. aug. 8. 13:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák. Van, aki többet akar egy alkalmi szexnél. Van, aki csak ki akar elégülni. Egyikkel sincs baj. Csak nehéz olyat találni, aki hasonlóan áll hozzá.
2020. aug. 8. 19:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
milyen platformon keresgélsz? lehet nem jösz be az embereknek és kész,vagy fordítva
2020. aug. 9. 09:19
 8/15 A kérdező kommentje:
Na itt írtatok sokan. Lett is 2 tali. Mindketten szexeltek velem. Lesz ismétlés is. :)
2020. aug. 9. 10:57
 9/15 A kérdező kommentje:
Istenem. A sex és a szex is helyesen van de ha valakinek a sex vagy szex a baja... :D
2020. aug. 9. 10:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
máris volt 2 tali??
2020. aug. 9. 11:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!