Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez mennyire gáz dolog (a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gáz dolog (a többi lent)?

Figyelt kérdés

Igazából régóta érdekel, hogy milyen fiúval de valahogy soha nem mertem kipróbálni.(a passzív oldal érdekel)

Pedig már magamnak is próbáltam pár dolgot. Szerintem ki lehet következtetni, hogy mit is de sajnos nem merek egyről a kettőre jutni.( bár ebbe benne van az is, hogy a környékemen vagyis Debrecen környékén rengeteg a kamus)

2020. aug. 7. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Újabb kérdésbe burkolt szexuális hirdetés...
2020. aug. 7. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Nem ez volt a célom..
2020. aug. 7. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem.:D Hány éves vagy egyébként? Én sem próbáltam még ki, de ha elfogadsz egy tanácsot ne itt próbálj meg ismerkedni, mert itt még több a kamus, mint hinnéd. Egyébként nem gáz, nincs a homlokodva írva, hogy kipróbáltad-e pasival vagy sem.
2020. aug. 7. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos mindenhol majdnem kamusba lehet csak botlani. Persze, van aki naponta több tíz emberrel találkozik, meg szexel, meg hasonlókat álmodik, majd kiposztolja ide.
2020. aug. 7. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Minél idősebb vagy, annál gázabb ez a szituáció a te számodra.

Mert ez a kiírás egy tizenévestől bátortalankodásnak hat, egy hatvanévestől pedig elkésett megbánásnak.

2020. aug. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!