Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb melegeknek miért a fiatalok kellenek?
Tessék megérteni a női agyatokkal, hogy nem minden 6uzi 6uzi érzelmileg is. Mindössze alkatilag nem a homokórára izgul, hanem a férfi testalkatra. De pontosan ugyanúgy taszítja őket a sármos férfiasság, viselkedés, megjelenés, kisugárzás, magabiztosság, szőrösség, kopaszság, stb, mint heteró társaikat. Ezért keresgélnek feminim személyeket, illetve azok nem lévén koránál fogva még férfiatlan húszéveseket. Amit 40-50 éves korra a tesztoszteron művel egy arcból, az számukra olyan, hogy akkor inkább egy nő, mert az legalább arcra szép... Tovább nehezíti a helyzetet, hogy mostanában az összes huszonéves kiszakállasodott, ne csodálkozzatok, ha százmilliók lesznek a Földön a 17-18 évesek irányába lökve. Olyanok, akik 25-30 évesekkel is boldogan ellettek volna alapból.
Ja még valamit: aki 20 éves most tudja magáról, hogy a 40-es korosztály számára undorító, annak az 20 év múlva is az lesz, és ugyanúgy jóképű, helyes 20 évesek között akar majd nézelődni 40 évesen is, mert a férfi agy így működik, csak akkor majd őt is szemközt köpik majd a fiatalabbak.
Az utolsó mindent leírt, ott a pont.
Én most 28 vagyok, de engem mindig is a 35+os pasik vonzottak, 1 volt aki fiatal volt (22), de ő többnek nézett ki.
Nem vonzottak sosem a fiatalok, és ahogy idősödöm ez nem is változik.
Egyébként meg sok fiatal van így, legalábbis ha a rómeóból indulok ki a keresési korosztályból, meg a személyes tapasztalat alapján.
És nem nem meleg tulajdonság. Sok 40-es 50-es hetero pasi is a 20-as csajokra utazik, ahogy a fiatal srácok nagy része is kedveli a milfeket 35+os krosztályt.
Én is feltehetném a kérdést, hogy egyes melegeket miért a nőies, csupasz melegek izgatják (nekem ők nem jönnek be), meg ha már meleg valaki akkor férfira vágyik, nem? (Ez sem bántásként írom a feminin meleg srácok számára), de ha egyeseknek ez az ízlésük, ám legyen.
Úgyanígy mindenkinek más fétisei is vannak.
Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!