Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebb melegeknek miért a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb melegeknek miért a fiatalok kellenek?

Figyelt kérdés
Miért nem tudnak a saját korosztályával ismerkedni?

2020. aug. 7. 12:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ismerek egy meleg pasit 32 éves de 22 mondanék rá nagyon fiatalos vele azért kivételt tennék. Viszont neki a 40+ jön be engem simán le koptatott :/
2020. aug. 7. 15:57
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

Tessék megérteni a női agyatokkal, hogy nem minden 6uzi 6uzi érzelmileg is. Mindössze alkatilag nem a homokórára izgul, hanem a férfi testalkatra. De pontosan ugyanúgy taszítja őket a sármos férfiasság, viselkedés, megjelenés, kisugárzás, magabiztosság, szőrösség, kopaszság, stb, mint heteró társaikat. Ezért keresgélnek feminim személyeket, illetve azok nem lévén koránál fogva még férfiatlan húszéveseket. Amit 40-50 éves korra a tesztoszteron művel egy arcból, az számukra olyan, hogy akkor inkább egy nő, mert az legalább arcra szép... Tovább nehezíti a helyzetet, hogy mostanában az összes huszonéves kiszakállasodott, ne csodálkozzatok, ha százmilliók lesznek a Földön a 17-18 évesek irányába lökve. Olyanok, akik 25-30 évesekkel is boldogan ellettek volna alapból.

Ja még valamit: aki 20 éves most tudja magáról, hogy a 40-es korosztály számára undorító, annak az 20 év múlva is az lesz, és ugyanúgy jóképű, helyes 20 évesek között akar majd nézelődni 40 évesen is, mert a férfi agy így működik, csak akkor majd őt is szemközt köpik majd a fiatalabbak.

2020. aug. 7. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó mindent leírt, ott a pont.

Én most 28 vagyok, de engem mindig is a 35+os pasik vonzottak, 1 volt aki fiatal volt (22), de ő többnek nézett ki.

Nem vonzottak sosem a fiatalok, és ahogy idősödöm ez nem is változik.

Egyébként meg sok fiatal van így, legalábbis ha a rómeóból indulok ki a keresési korosztályból, meg a személyes tapasztalat alapján.

És nem nem meleg tulajdonság. Sok 40-es 50-es hetero pasi is a 20-as csajokra utazik, ahogy a fiatal srácok nagy része is kedveli a milfeket 35+os krosztályt.

Én is feltehetném a kérdést, hogy egyes melegeket miért a nőies, csupasz melegek izgatják (nekem ők nem jönnek be), meg ha már meleg valaki akkor férfira vágyik, nem? (Ez sem bántásként írom a feminin meleg srácok számára), de ha egyeseknek ez az ízlésük, ám legyen.

Úgyanígy mindenkinek más fétisei is vannak.

Nem vagyunk egyformák.

2020. aug. 7. 22:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
60-as passzív vagyok,de engem pl.mindig is ez a korosztály vonzott.
2020. aug. 8. 03:06
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem azért, mert a fiatalabb test szebb és kívánatosabb - legalábbis a többség számára. Ez nem összekeverendő a mentális, vagy érzelmi fejlettséggel. Csak külső.
2020. aug. 8. 14:05
 16/17 Vuk-91 ***** válasza:
100%
Hogy miért fiatalabbak jönnek be egyeseknek? Nos, attól függ, hogy 18 éven aluliról van szó, vagy felüliről. Az előbbi biztos pedofil hajlam, a másik, bár hasonló, annyival jobb hogy az illető már saját magáért felelős, legalábbis azok akik nem a mamahotelben ragadnak. Bár az is lehet, hogy könnyebb szebbnek lenni amíg az ember fiatal, egészségesebbek is (legalábbis testileg), és kevesebb eséllyel depis, bár a fiatalok körében nem lehetetlen, sőt, jelentős probléma a depresszió (ez megmagyaráz egyes szubkultúrákat -trollface-). Mondjuk a tapasztalati különbözőségek tényleg okozhatnak némileg valami gondot, de mi van, ha az idősebbik tanítja a fiatalabbat?
2021. febr. 17. 09:32
 17/17 Vuk-91 ***** válasza:
100%
16 ismét: a heteróknál is ez van, az idősebb néni a fiatalabb fiúkat, az idősebb bácsi a fiatalabb lányokat is néha becélozza.
2021. febr. 17. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!