Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb melegeknek miért a fiatalok kellenek?
Mert az értelmi szintjükkel a naivabb tinik elérhetőek csak nekik. Ezek általában mind nősek és családosak. Egy érett, jól kinéző harmincas, negyvenes korosztályú meleg férfi nem fog szórakozni egy titkos ilonkával, aki még egy arcképet sem mer mutatni, nehogy a zasszony megtudja és különben is mennie kell, mert hallotta, hogy a zasszony már kiszállt a fürdőkádból.
A fiatalabbak még nem tanulták meg kerülni ezt a típust és talán vonzónak is találják, hogy elcsábíthatnak egy nős férfit. 22-25 fölött kezd realizálódni, hogy ez mennyire szánalmas is és mekkora időpazarlás.
Pedofil hajlam, meg ilyesmi dolgok miatt szerintem. Amíg hasznaltam társkeresőt, folyamatosan zaklatott a sok vén g*ci, nem értettek a visszautasításból se, egyszerűen túl hülyék.
19/f
41 éves vagyok
Felmegyek a társkeresőre 30 év felettiekkel ismerkedek, Ismerkednék leginkább 35 felettiekkel de nincsenek nagyon sokan ez az a korosztály aki nem vállalta fel magát.
A lényeg hogy nem írok rá, és még sem nézek egy 20 as éveit taposót, de úgy tapadnak rám hogy el se hiszitek, napi 3-5levelet kapok tőllük, főként a 18-25 éves korosztályból apaszexet akarnak játszani.
Tudom, tudom - de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!