Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan, aki meg van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki meg van róla győződve, hogy a rossz anya-apa kép, vagy annak hiánya miatt fordult át a homoszexualitásba?

Figyelt kérdés
Tehát nem ismeri el, hogy úgy született, hanem a környezete tette azzá.

2020. júl. 30. 23:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%
Erről a "valós jelenségről" tudnál esetleg linkelni? Mert szívesen elolvasnám.
2020. aug. 1. 11:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19 én a 16-os vagyok és a videó, amit belinkeltem erre is válaszokkal szolgál, sőt arra is, hogy a homoszexualitás miért nem örökletes dolog és hogy miért van az, hogy azonos szülőpár gyerekei között miért van meleg, illetve hetero gyerek is(Ez a 20-as kérdése volt). Mellesleg azért fordulhat elő, amit írtál, mert elsőszülött gyermekek között a legkisebb az esély a homoszexualitásra, a másodiknak több esélye van, a harmadiknak még több és így tovább, ami valószínűleg a nők szándékos immunreakciójához van köze, amely képes bizonyos tulajdonságokat megváltoztatni a magzatban.

Mellesleg nekem ezek a környezi tényezők, illetve hogy ez a hajlam az emberben kifejlődik mindig olyan légbőlkapottnak éreztem. Én óvodás korom óta tudom, hogy meleg vagyok, amikor még közel sem voltam teljesen "kifejlődve" és nem tudok olyan tényezőről, ami eltérő lett volna más családokkal szemben. Lehet, hogy emiatt kicsit elfogult vagyok, de amennyiben a befolyásoló tényezőket egy kicsit jobban kibontanák, hogy mit értenek pontosan ezalatt és bizonyítani is tudnák, hogy komoly hatása van akkor hihetőbb lenne. A kutatók már észrevették, hogy a homoszexuálisok agya kicsit eltér a standardtól, voltak akik olyan programot csináltak, ami 80 százalékos pontossággal meg tudja mondani az arcképedről, hogy meleg vagy-e, ezzel szemben a környezeti behatásokról van egy bekezdésünk a Wikipédián, gyenge lábon álló találgatások és pár közhely, ami elfogultan vallásosok és homofóbok között is szájról-szájra terjed.(Pl azért meleg a gyerek, mert nincs Apja, vagy mert az Anyja ruhájába öltözött)

2020. aug. 3. 01:52
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Rossz Apa-anya kép.. Ha nem is ez okozza de tuti lök rajta egyet. Lehet a.gének csak a hajlamot adják meg,. De sok meleggel beszéltem ahol az apa rossz volt vagy hiányzott a családból..
2020. aug. 21. 04:28
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én gimi első óta tudom hogy lányok is érdekelnek. Eleinte nem gondoltam rá, de így lassan 10 év távlatában már tudom, hogy köze van a mostmár kiforrt leszbikusságomhoz apám erőszakos, balhés, olykor iszákos énjének ( nem mellesleg börtönben is volt) Természetesen nyilván tudom, hogy a nők se mind jók, és köztük is vannak „bajkeverők”, de nyugodtabbak. Férfiakban eddig meg csak egytöl-egyig a nárcisztikus egomániás embert láttam. Nem általánosításképp írom ezt le, ne vegye magára kinek nem inge. Én nem tudok férfival élni, undorodom sajnos tölük..köszi apu :D
2020. aug. 21. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!