Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác osztálytársam és nem tudom eldonteni hogy bisex-e. Szerintetek? (több lent)
Figyelt kérdés
Igazából azért gondolkodok rajta mert küldtünk már egymásnak nude-ot (faszról és seggről is), mindig írta hogy milyen szép, meg írta hogy csinálhatnánk többet is ilyen képcseréket. Meg kérdezte hogy szerintem milyen poreszt néz mondtam hogy hetero-t és elkezdi hogy "és ha nem". Meg volt olyan hogy csak ketten voltunk öltözőben és tálat valahol sót és megsózta a faszát előttem poénból meg ilyenek.2020. júl. 29. 12:07
11/11 anonim válasza:
Szerintem ezek után max a homlokára írhatná, annyira egyértelmű , hogy mit akar.
Nekem sokkal apróbb jeleket kellett anno megfejteni a haverommal, ha ilyen biztosakat csinál, már nem kételkedtem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!