Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagy leszbikus vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagy leszbikus vagyok? Honnan tudjam?

Figyelt kérdés

Már volt olyan fiú aki tetszett,de igazán szerelmes még fiúba nem voltam.

Lányba már igen!

De nem jártam még soha egyik nemmel sem!

Mosr az osztályban van egy srác akinek tetszek,de én meg úgy érzem,hogy szerelmes vagyok az egyik lány osztálytársamba!

Azt mondta,hogy ha egy lány megszeretne érzelmileg akkor lehet,hogy összejönne vele.

De most ismerkedett meg egy fiúval.

Én jóba vagyok vele.

Nem merem neki elmondani hogy szeretem valószínűleg a srác miatt sem aki udvarol!

Mert az meg nem tudja,hogy én szerelmes vagyok egy lányba!

Most mit tegyek?

2017. szept. 26. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vagysz pasira is ugyanugy szexualisan mint egy lanyra kapcsolatot tudsz elkepzelni mindket nemmel akkor biszex.
2017. szept. 26. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Írásod alapján olyan 14-15 évesnek saccollak
2017. szept. 26. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is max 15-nek tippellek... Majdnem gyerekként kár felcímkézgetned magad, főleg, hogy semmi tapasztalatod nincs semmilyen téren.

Ismerkedj fiúkkal-lányokkal, fogod érezni, ki iránt érzel többet. Akinek szívesen vagy a társaságában, egész álló nap tudtok beszélgetni, élvezed a fizikai közelségét, tetszik a hangja, az illata, ahogy beszél stb és vonzódsz is hozzá, furán bizsereg a tested, na az az ember tetszik neked.

Majd idővel kialakul, ne siettesd.

2017. szept. 26. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért fontos, hogy kategorizáld magad? Nem mindegy melyik vagy?
2017. szept. 26. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
privátban szívesen elmagyarázom, a lényeg hogy nem kell izgulnod, minden rendben lesz
2017. szept. 27. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
8-10 évesen bekaptuk egymás farkát egyik osztály társammal. Egyikőnknek sem "ízlett" így heterók maradtunk/lettünk. Majd ha kipróbálod mindkét nemet, hamar eldől a kérdés.
2019. jan. 5. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!