Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális dolog, hogy egy meleg emberrel SEMMIRŐL nem lehet beszélni? Csak a homokos fantazmagóriáit mondja? Ha mutatok neki egy biciklit akkor sem tudunk beszélni róla, hanem ecseteli mennyire felizgult a képre?
Miért ha nem meleg lenne az ismerősöd akkor nem állandóan a szexen járna a férfiak esze? Persze, van amikor a sörön is, a sörrel a kézben meg a szexen :D
Mit csodálkozol ezen. Az ismerősödnek meg mond meg, hogy te hetero vagy és nem érdekelnek a meleg témák. Ha nem fogadja el és ennek ellenére traktál akkor meg ne beszélj vele. Ilyen egyszerű a dolog.
Ha személyes tapasztalatokból indulunk ki, akkor heteroval sem. Akárhányszor össze vagyok velük zárva valami program miatt, lényegében csak a szexről képesek beszélni.
Amúgy meg gondolom valamennyire normális, hogy az ember ezt is valakivel ki akarja beszélni. Valószínűleg egyesek túlzásba viszik. Vagy csak a kerékpározásról nincs érdemleges mondandója és ezért jön ezzel.
Én nem szoktam ezekröl mással beszélni, nem nagyon szeretek, csak egy meleg barátommal, akivel jóban vagyok, és tudom, hogy nem traktálom ezzel. De vele sem egyfolytában ez a téma, csak a beszélgetés egy része meleges dolgokról szól. Kérlek, ne hidd azt, hogy minden meleg ilyen. 😂Sajnos az ember az alapján általánosít, amit lát a környezetében.
De szerintem mond meg neki, hogy "Bocsi, tényleg nem akarlak megbántani, de nekem idegesítő egyfolytában a meleges dolgaidat hallgatni. Én nem vagyok meleg, és tartsd tiszteletben. Beszélgethetünk ilyenekről is néha, de egyfolytában erről van szó." Vygy valami ilyesmit mondj neki szerintem. Remélem hasznos volt.
99% hogy ez a srác titokban meg akar dugni. Szerintem azért mutogat képeket hogy kiugrassza a nyulat a bokorból.
Kérdezz rá. De sztem tuti.
Ez nem szexualitás kérdése, a heterok is nagyrészt a dugásról beszélnek.
Mondjuk én hetero baráttal nem fogom kibeszélni a magánéletem, pláne nem a szexeről fogok vele beszélgetni, max ha megkérdezi van-e valakim, randizok-e mostanában stb akkor válaszolok.
De ha ennyire zavar, te meg mutass neki a rosszlányokról csajokat, és kérd ki a véleményét, hogy ő megdöngetné-e, meg hogy milyen a csaj?
Azt ha nem válaszol akkor vágd vissza neki, hogy nem is a barátod? :D
Ha másból nem, akkor ebből a szituból tanul és lejön neki is, hogy sok az amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!