Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legjobb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Mi volt a legjobb szexuális élményetek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 22:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
9es válaszban mi nem hasznos? Válaszoltam a kérdésre. Komolyan ezt a sok gyökeret, aki itt arra élvezkedik, hogy lepontozgat mindenkit..
2020. júl. 23. 12:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor életemben először aludtam ott az első páromnál, és ténylegesen volt időnk és lehetőségünk hosszan ráhangolódva szeretkezni. Egész éjjel fokozatosan juttattuk el egymást a csúcsra, hosszasan és lassan dugott élvezésig. Azóta is kevés olyan intim estém volt, mint akkor vele.
2020. júl. 23. 12:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa nekem ketto volt ilyen... az egyik mikor singli voltam en 23 eves, es egy 40 es 43 eves pasival szexeltem egyszerre... egy egesz estet...

A masik ami sokkal jobb , amikor a parom akivel egyutt vagyok 4 eve... es megtortent az elso szex... annal jobb nem is volt

2020. júl. 26. 03:48
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
amikor a masszőrömmel voltam
2020. aug. 8. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a volt párommal volt eddig a legemlékezetesebb.

Még a kapcsolat elején elmentem hozzá 3 napra, ahol kb csak mi ketten voltunk. Mivel szűz volt még, ezért csak orál volt köztünk, de nem tudom megszámolni hányszor egy nap. Azóta sajnos külön váltak útjaink 2,5 év után.

23/f meleg

2021. júl. 29. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
első barátnőm amikor érzékien megcsókolt majd utána kigombolta a sliccem és rámkacsintott azt mondta.. megvan a kedve... és elkezdett kényeztetni finoman. És ez publikban volt félig... huh!!! azóta is ez a legmerészebb élményem.. izgató volt!
2022. ápr. 21. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!