Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a legjobb, legizgalmasabb szexuális élményetek idén?
Figyelt kérdés
Légyszi, nézzétek a kategóriát! Bi/leszbi lányok válaszára lennék kíváncsi.
24l (Bi)
2019. dec. 27. 11:42
2/8 anonim válasza:
Szerelmet vallottak nekem életemben először. Csakhogy én hetero vagyok és ő nő. Vagyis h fiatal fiúnak néz ki, és kromoszomálisan se nő, de nőnek született, akkor minek minősül? Nem tudom, mi van a lába között.
3/8 anonim válasza:
Nem tudok így csak egy dolgot kiemelni, a barátnõm kreatív. tudjuk mint szeret a másik 😜😍
5/8 anonim válasza:
Megb4szt4k bioszból xDDDDD
Na jó, hülyeséget félretéve, exemmel kipróbáltuk a 69-es pózt, amit még életembe nem csináltam.
Mit ne mondjak... kicsit fura és szokatlan volt a póz, amiben csináltuk, de kifejezetten élveztem.
16/L
6/8 anonim válasza:
kinyaltuk egymást a 3as határhegyen.
20/L
7/8 anonim válasza:
Megb*szott az élet xD Szégyen, nem szégyen, idén nem volt más.
20/L/L
8/8 anonim válasza:
Huu... Nem mondom hogy jó, de kiderült hogy hónapokig kibírom szex nélkül. Végigszenvedve de nem volt más... Idén még semmi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!