Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legjobb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Everlight kérdése:

Mi volt a legjobb szexuális élményetek? Hány évesek voltatok amikor történt?

Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

legjobb az volt amikor először elélveztem úgy hogy nem állt fel a péniszem

17 voltam

2019. aug. 22. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az első együttalvás a legkellemesebb élményem. 17 voltam, ő 16. Attól az estétől tudtam, hogy komoly a dolog és sokáig fog tartani. Felmentem a sráchoz, a szüleivel élt egy másfél szobás panelban. Az volt a sztorink, hogy lekéstem az utolsó buszom. Akkor még koleszos voltam Vácon. Péntek este volt, szendvicset vacsoráztunk, beszélgettem kicsit az apjával a konyhában, bevonultunk a szobájába megittunk egy sört, filmeztünk, cigiztünk az erkélyen... Egész este bennem volt hogy megcsókolom, de megvártuk míg mindenki lefekszik. Felváltva zuhanyoztunk aztán egy ágyba bújtunk. Csendben kellett lenni, szóval halkan csókolóztunk és kézzel játszottunk a takaró alatt. Mikor már majdnem elmentem, mondtam hogy adjon valami zsepit, erre ő bebújt a takaró alá és szopni kezdett. Pont a legvégén vette a szájába. Elég jó élmény volt. Ő az egyetlen kapcsolatom aki mindig lenyelte, meg aki majdnem tövig be tudta kapni a farkam. Mondjuk nem volt sok kapcsolatom... :P Az első "aktus" után még pucérkodtunk a takaró alatt és másodszor is leszopott. Reggelire bundás kenyeret sütöttünk. :) Az egész élmény volt a lényeg nem a szex...
2019. aug. 22. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Rómeón megbeszéltem egy talit egy sráccal. Taliztunk majd este felvitt a lakásába, de kiderült hogy a lakótársa nem ment el, így kénytelenek voltunk hármasba csinálni.
2019. aug. 22. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok, leírom az egyik extrémebb esetet: Az első párommal elmentünk a Börzsönybe, hegyet másztunk, játszottuk a hátizsákos turistát. A terv az volt, hogy az erdőben szexelünk és videóra vesszük hogy legyen mit nézni a későbbiekben. :P (Máig őrizgetem a közös videókat, nem volt szívem törölni őket.) Találtunk egy vadászlest. A lesen szopott le, úgy hogy közben tűzött a nap és bárki megláthatott volna. Eléggé izgultam hogy lebukunk. :) Videó nem készült de nem zavar.
2019. aug. 22. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán 13 lehettem mikor unokabratyó szájában elsültem!

A legjobb : mikor egymást vettük kézbe .

Bi vagyok!

De lányokkal kb fele az élmény..

2019. aug. 23. 04:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb élmény egy szűz fiúval volt 2 éve. 1 azaz órán át sz-pta a farkam. Ő 16 volt én 26. Azóta is sokszor találkoztunk.
2019. aug. 23. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem volt választásom az elsőnél. Sajnos. De visszagondolva meg tetszik. Talán emiatt is vonz a BDSM ma már.

A srác ugyanis kényszerített, hogy orálisan elégítsem ki. Ezt 15 évesen éltem át, aztán kb 2 hetente 1 tanéven át.

2019. aug. 23. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!