Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy próbáljunk bevenni egy harmadik partnert a szexbe?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal, elég lapossá vált a szexuális életünk, így már többször próbálkoztam vele, hogy felhozom a témát, de mindig elzárkózik tőle... mit és hogyan kellene tennem?
Én 23 éves vagyok, inkább a passzív oldalt preferalom, ő pedig 28 éves.
2020. júl. 19. 22:45
1/12 anonim 

válasza:

Sehigy. Ha nem akarja, akkor sehogy. Vagy elhagyod
2/12 anonim 

válasza:

Az a baj a hármassal, hogy nem mindenki élvezi. Ha nem akarja kérdezd meg miért nem. Gondolom úgy van vele, hogy nem akarja nézni ahogy téged más pasi dug. Vagy ahogy te szopsz más pasit. Ami érthető. De persze a kérdés e mennyit bírsz ki így mellette.
3/12 anonim 

válasza:

Ha nem szeretné, nem hinném, hogy rá tudod venni.
4/12 anonim 

válasza:

Nem biztos, hogy ezzel kéne a szexuális életeteket "felpezsdíteni".
5/12 anonim 

válasza:

Sehogy, ha valaki nem akar valamit akkor nem tudod rávenni. Hogy tudnál rávenni valakit arra hogy tökfőzeléket egyen, ha nem szereti? Ha rá is tudod mindenféle mahinációval venni "naaa kóstold meg csak egyszer" akkor is azt fogja mondani pfúj ha egyszer nem szereti. Neked jó lenne ez szex közben?
6/12 anonim 

válasza:

Ha nagyon nem akarja, mert pl féltékeny, akkor nem érdemes erőltetni mert lehet, h végül kínos szituációba fogtok kerülni. Személyes tapasztalat, sajnos...
7/12 anonim 

válasza:

Sehogy.
Ha már rá kell valakit venni, az régen rossz!
Hagyd el és akkor annyit kfélsz fűvel-fával, amennyit akarsz és ő is találhat magának egy rendes nőt, akivel boldog lehet, aki megelégszik és örül neki is.
8/12 anonim 

válasza:

Hetes! Még mindig a homoszex kategóriában vagyunk...
9/12 everlight 

válasza:

Nem feltétlenül ez a megoldás,mivel ez megcsalás lenne.
10/12 anonim 

válasza:

Rávenni valóban sehogy. Ez csak úgy működik, hogy felvezeted a témát és vagy neki is izgalmasan hangzik, vagy nem. Nálatok az utóbbi van, így nem igazán.. Csak sajnos a meleg tendenciák alapján a sikertelen hármas után, megcsalás következik majd előbb utóbb a kapcsolat zárása követi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!