Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretné egy haverját bevenni harmadiknak. Csalódtam benne kissé. De engednem kellene neki? Nála lakom, nem is lenne hová költöznöm tőle. Én vagyok a passzív. 20/f
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 07:36
1/16 anonim válasza:
Beszéld meg vele, ha nem szólsz ezen semmit nem fog változni semmi.
2/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Ő nem olyan, aki enged. Legfeljebb szakíthatnék. Így odaad valakinek...
2020. júl. 18. 08:21
3/16 anonim válasza:
Elég érdekes barát az ilyen. Ezek szerint csak ürítésre kellesz neki. Én végiggondolnám a költözés minden lehetőségét.
4/16 A kérdező kommentje:
Szexen kívül én tartom rendben a lakását. Amúgy kedves velem, csak szexben uralkodó.
2020. júl. 18. 08:47
5/16 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy a barátod szeretne téged. Gondolom szüleidhez vissza költözhetsz vagy a helyedben már most elkezdenék albérletet keresni vagy kiadó szobát. Továbbá ha nem akarsz valamit, akkor arra nem kényszeríthet. Teljesen mindegy hogy nála laksz vagy sem.
7/16 A kérdező kommentje:
Engedni fogom.
2020. júl. 18. 09:01
8/16 anonim válasza:
Na neked is jo kapcsolatod van... es akkor meg fuggetlen sem vagy tole. Jar a gratulacio.
9/16 anonim válasza:
Ha nem akarod, ne engedd!
Nem párkapcsolat, ha nem tartja tiszteletben a határaidat. Kapcsolatban semmi sem kötelező, hanem közös döntés!
Szakít, ha nem? Ő baja, kapja be. Mindig van B terv.
(Pl. sok munka, például a BKV mindig keres embert, és szállást is adnak ha kell. Ha elég pénzt gyűjtesz, válthatsz - vagy ha tetszik, maradhatsz - és mehetsz albérletbe. Vagy ha már van jó munkahelyed, kereshetsz lakótársat, úgy olcsóbb)
10/16 A kérdező kommentje:
De szeretem.
2020. júl. 18. 10:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!