Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretné egy haverját bevenni harmadiknak. Csalódtam benne kissé. De engednem kellene neki? Nála lakom, nem is lenne hová költöznöm tőle. Én vagyok a passzív. 20/f
Francnak tetted fel a kérdést? Mit siránkozol már ne is haragudj???? Azt élvezi ha látja hogy más dug téged. Csodás a kapcsolatotok. Szereted, ezért megteszed. Gratulálok, ennyit az önérzetről.
Sikeres volt a sugarbaby kapcsolatod.
Neked súlyos lelki problémáid lehetnek ha ilyen kapcsolatban benne vagy. Csak gratulálni tudok.
Isten óvjon az ilyen melegektől mint te meg a barátod
Arohadtéletbe. Más a fél életét odaadná egy normális pasiért. Erre meg ti ilyen gané emberek után mentek?! Megis érdemled, azt is ha nagyobb bajod lesz!
Lehet lepontozni, tiltani, bármit....
Igazabol nalunk is hasonlo volt... de vegul rajottem h a baratom nekem nem is akar rosszat. Csak o kivancsi h milyen es nekem is jot akart. Csak mas felfogasba. At kell gondolni azt h o mit is akar mondani ezzel a tettel.
Mi leultunk es mindent atbeszeltunk ,hogy akkor ez kinek mit jelent es h mi lesz es hogy lesz. Majd bevallaltuk a harmadikat. Nekem izgato volt h engem dugtak es a baratom nezett , kicsit meg is jatszottam magam... sikerult egy kissebb feltekenyseget elohoznom belolle, utana honapokig nem emlegette.
Nekem jo volt a harmas. De ugy h ismertem a harmadik felt, es megvolt beszelve minden. Illetve tudtam h nem lesz belolle rendszeresseg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!