Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexeljünk a harmadik sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeljünk a harmadik sráccal már az első randinkon?

Figyelt kérdés

Én (40) és a szexhaverom (45)

megismerkedtünk egy fiatalabb sráccal a neten, aki be akar szállni harmadiknak (valószínűleg csak pár alkalomra).

Én benne lennék, hogy már az első randin is "csapjunk a lecsóba" a haverom viszont várni akar a második randinkig. Már sokat chateltünk a sráccal és kb. csak egy hónap múlva tudunk fizikailag is összejönni. Szóval még ismerkedhetünk addig is.

Ti mit gondoltok?

2020. máj. 12. 16:11
A kérdező szavazást indított:
Miért ne szexelnétek már az első alkalommal?
Inkább várjatok a szexszel a második randiig.
Hagyjátok ki a srácot a szexuális kapcsolatotokból.
Ne foglalkozz a szexhaveroddal csak szexelj amikor akarsz.
58 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
2%
Fordítsátok ki a végbelét!
2020. máj. 12. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy Ti érzitek...

Néhány megfontolandó tanács:

- a partnereddel alaposan beszéljétek át ki mit szeretne, mit vár el a 3-as élménytől;

- semleges helyen találkozzatok vele elsőre, ha minden klappol csak utána támadjátok be a "tetthelyet".

2020. máj. 12. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne, ha mindketten benne vagytok, csak beszéljétek meg előtte a pároddal, és élvezzetek nagyot!!
2020. máj. 12. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi de lehet én nem értem a dolgot. Ez csak szex. Ahhoz minek randizgatni? A haverod is csak szexhaver és nem a párod.
2020. máj. 12. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem mehet az elsőn!
2020. máj. 13. 00:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lökjétek, de ennyi idősen miért kell ehhez gyakoris megerősítés? :D
2020. máj. 13. 09:30
 7/7 A kérdező kommentje:

#6-osnak:

Igazából nem megerősítés kell, mert úgyis a kettőnk döntése lesz,csupán a haveromnak szeretném megmutatni, hogy mások miként gondolkodnak erről.

De ahogy ismerem őt, valószínűleg úgyis várni fogunk a második alkalomig, mert nem akarom, hogy a haverságunkat rontsa a fiatal srác vagy az én túlzott nyomulásom. 🙂

2020. máj. 13. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!